Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Ontdek Squad Busters: de nieuwe hit van Supercell!

Ontdek Squad Busters: de nieuwe hit van Supercell!

Supercell heeft een nieuwe titel gelanceerd: Squad Busters! Deze game is beschikbaar op Android en Apple iOS. Dit spel brengt een unieke mix van strategie, actie en teamwork. Spelers kunnen in Squad Busters iconische personages uit andere Supercell games verzamelen. Met die verzameling kunnen nieuwe teams samengesteld worden, waarmee je het tegen een groep tegenstanders opneemt.

Wat is Squad Busters?

Squad Busters is een multiplayer game waarin je met een door jou samengesteld team de strijd aangaat tegen andere spelers. Je team bestaat uit bekende personages uit populaire Supercell games, zoals Clash of Clans en Brawl Stars.

Je kunt nieuwe personages aan je team toevoegen door gouden munten te verzamelen. Deze munten verdien je door gebruik te maken van de unieke vaardigheden van je personages: bijvoorbeeld door bomen te kappen met de houthakker of goblins te verslaan met de barbaar. Elk personage heeft unieke vaardigheden die essentieel zijn om efficiënt gouden munten te verzamelen. Het is dus verstandig om een diverse squad samen te stellen. De gouden munten gebruik je om kisten te openen, waarmee je je team kunt uitbreiden tot maximaal 10 personages. Daarnaast zijn de munten te gebruiken om je squad sterker te maken.

Groene edelstenen zijn het belangrijkste doel in het spel. Deze verzamel je door andere teams en sterke vijanden te verslaan. De speler die aan het einde van de match de meeste groene edelstenen heeft verzameld, wint het spel.

De strijd om de groene edelstenen!

In Squad Busters strijd je in potjes van 4 minuten om groene edelstenen. Je ontvangt edelstenen door te vechten tegen de computer; dit kunnen vijanden zijn die je gaandeweg tegenkomt en extra lastige boss fights. Daarnaast zijn er ook andere spelers om tegen te strijden. Wanneer je deze verslaat, pak je de edelstenen af die ze hebben verzameld. Maar pas op, zij kunnen dat ook bij jou doen.

Kortom, in Squad Busters moet je de strijd aangaan om veel gouden munten te verzamelen en een sterk team op te stellen. Alleen zo behaal je de overwinning en ontvang je de felbegeerde groene edelstenen! Dankzij de typerende graphics en leuke gameplay is dit spel een must-try voor iedereen die van Supercell games houdt.

Versterk je team met tegoed van KaartDirect

Mocht het nog niet duidelijk zijn, in Squad Busters is het belangrijk dat je is uitgebouwd uit sterke personages. Elk teamlid begint op level 1 en het is aan jou om ze te levelen om een onverslaanbare squad te vormen. Squadleden verzamel kun je niet alleen verzamelen door beloningskisten met gouden munten te kopen, je kunt ze ook met coins kopen, de in-game valuta. Deze krijg door veel te spelen, maar ze kunnen ook direct met gekocht worden. 

Download vandaag nog Squad Busters gratis en probeer het zelf uit! Heb je extra coins nodig om meteen een sterke squad te bouwen? Koop dan nu je Google Play tegoed bij KaartDirect.

 

Gerelateerde artikelen:

Google Play Card

€15,- tot €500,-

Google Play Card

Bestellen
Google Play Card €15

€15,-

Google Play Card €15

Google Play Card €20

€20,-

Google Play Card €20