Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Koop bij KaartDirect een Pathé Thuis kado kaart

Chris Hofman
Koop bij KaartDirect een Pathé Thuis kado kaart

Je hoeft niet altijd buiten de deur te gaan voor een leuk bioscoopavondje. Veel van de streaming services zijn erg fijn om te gebruiken, maar niet iedere dienst heeft de laatste films beschikbaar die je wilt zien. Daarom heeft Pathé het slimme idee gehad om ook met een dienst te komen waar je wel de nieuwste en laatste blockbuster hits kunt kijken, thuis op de bank. Bij KaartDirect verkopen wij daarom de Pathé Thuis cadeau kaart. Het is erg leuk om Pathé Thuis kado te geven aan een fervent filmliefhebber, omdat diegene in top kwaliteit van verschillende nieuwe films kan genieten, zonder ergens heen te hoeven gaan. Bij KaartDirect bieden wij verschillende Pathé thuis film cadeau kaarten aan met een verschillend aantal HD films waar de ontvanger zelf uit kan kiezen. 

Pathé thuis kado pakket    

We bieden verschillende Pathé thuis code kaarten aan. Zo kan je al voor €5,99 een Pathé thuis cadeaukaart aanschaffen en weggeven, maar dan kan de ontvanger van de Pathé thuis cadeau maar 1 film bekijken. Wil je dus meerder films cadeau geven? Dan hebben wij nog de Pathé Thuis kaart voor €11,95 waarmee je 2 HD films naar keuze kunt kijken. Voor een echte Pathé thuis kado pakket koop je de Pathé Thuis cadeau kaart voor €23,95 waar een gelukkige filmliefhebber maar liefst 4 films kijkt via de service van Pathé. 

Snel een eenvoudig een Pathé thuis cadeau kaart bestellen

Nadat je een keuze hebt gemaakt uit één van de Pathé Thuis producten bij KaartDirect, dan stop je deze in je winkelwagentje. Als je bijvoorbeeld de Pathé thuis kado kaart van 2 HD films hebt gekozen, dan reken je deze bij ons af. Je kiest uit een van de vele beschikbare betaalopties en dan hoef je nog maar een paar seconden te wachten. Zodra wij je betaling hebben ontvangen krijg je de Pathé Thuis cadeau kaart code te zien en kan jij deze gebruiken. Uiteraard is de cadeau code van Pathé Thuis ook te gebruiken door iemand aan wie je het cadeau wilt geven. Op deze manier is het een makkelijke manier om een toffe bioscoop avond aan iemand cadeau te geven.  

Pathé Thuis - 4 HD films

€23,95

Pathé Thuis - 4 HD films

Pathé Thuis - 1 HD film

€5,99

Pathé Thuis - 1 HD film

Pathé Thuis - 2 HD films

€11,95

Pathé Thuis - 2 HD films