Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Lycamobile opwaarderen: de flexibiliteit van prepaid

Chris Hofman
Lycamobile opwaarderen: de flexibiliteit van prepaid

Overweeg je het om een Lycamobile prepaid simkaart van extra beltegoed of een bundel te voorzien? Er zijn veel voordelen waar je gebruik van kunt maken wanneer je Lyca opwaardeert via KaartDirect. Met Lycamobile ben je altijd bereikbaar en kun je genieten van gunstige tarieven om te bellen, sms’en en internetten. Kies een aantrekkelijke bundel of ga voor de flexibiliteit van beltegoed. Ben je er nog niet uit wat het beste bij jou past? Geen zorgen, wij hebben de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet.

 

Houdt controle met Lycamobile beltegoed

Het kopen van Lyca beltegoed geeft je controle over je budget en biedt veel flexibiliteit. Wanneer je niet zo veel bezig bent met je telefoon, dan is beltegoed nog altijd de ideale uitkomst. Zo lang je iedere 3 maanden minimaal 1 keer van je tegoed gebruikmaakt, verloopt deze niet. Dit heeft echter wel zijn prijs: de kosten per minuut om te bellen, het versturen van smsjes en data om te internetten zijn hoger dan wanneer je een voordeelbundel gebruikt.

Wanneer je jouw prepaid simkaart van beltegoed voorzien hebt, kun je dit ook gebruiken om een Lyca bundel aan te schaffen. De kosten van een bundel worden dan met het beschikbare saldo verrekend. Met een bundel betaal je vooraf voor je verbruik, zodat je nooit sneller door je beltegoed heen gaat dan je had verwacht. Deze optie is voordeliger wanneer je extra data nodig hebt of lange telefoongesprekken wilt voeren. Houdt er wel rekening mee data bundels na 30 dagen verlopen, ook wanneer er nog tegoed beschikbaar is.

 

Jouw beltegoed gebruiken voor een bundel

Met Lycamobile beltegoed zit je nergens aan vast. Er zijn geen maandelijkse kosten waar je rekening mee hoeft te houden en je kunt op ieder moment jouw simkaart via KaartDirect van extra tegoed voorzien. Met je saldo kan je vervolgens aan de slag, of een bundel kiezen die past bij jouw behoefte. Wil je bijvoorbeeld de Lycamobile Bundel XS? Bel dan naar *139*2001# en volg de instructies op het scherm. Een andere optie is om 2001 naar 3535 te sms’en.

 

Lyca bundels kopen bij KaartDirect

Lycamobile biedt naast beltegoed ook bundels aan die je direct bij KaartDirect kunt kopen. Dit kunnen minuten zijn om te bellen en onbeperkt sms'en, een databundel om vrijuit te internetten of een combinatie daarvan. Bij KaartDirect hebben vind je alle mogelijkheden:

Met een Lycamobile internet bundel heb je data (aangeven in MB of GB), waarmee je kunt internetten. Denk bijvoorbeeld aan gebruikmaken van Whatsapp, e-mails versturen of actief zijn op social media. De Holland Bundel combineerd data met onbeperkt bellen en sms'en. De hoeveelheid data hangt af van de gekozen bundel.

Met het Lyca beltegoed van KaartDirect, ben je atlijd met elkaar verbonden en bereikbaar. Dankzij de flexibiliteit en veelzijdigheid van je beltegoed, heb je altijd precies beschikbaar wat je nodig hebt.

 

Gerelateerde artikelen:

 

Lyca Holland Bundel M

€20,-

Lyca Holland Bundel M

Lyca Holland Bundel L

€25,-

Lyca Holland Bundel L

Lycamobile €5

€5,-

Lycamobile €5