Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Bel, sms'en en internet voordelig met Lycamobile

Chris Hofman
Bel, sms'en en internet voordelig met Lycamobile

Lycamobile is de grootste virtuele telefoonprovider ter wereld, daarom heb je er vast weleens van gehoord. Het kan bijna niet anders gezien de telefoonprovider meer dan vijftien miljoen klanten heeft. Lycamobile heeft echter geen eigen netwerk, maar dat is helemaal niet erg in dit geval. De virtuele telefoonprovider zit aangesloten op het netwerk van de hooggeprezen KPN. Gebruik je Lycamobile voor het bellen, sms’en en internetten dan gebeurt dit op een voordelige manier terwijl het van goede kwaliteit is.

Er zijn verschillende opties beschikbaar om van Lycamobile gebruik te maken. Bij KaartDirect bieden wij dit aan in de vorm van een hoop verschillende kaarten. Het beltegoed van Lyca Mobile is een mooi voorbeeld, maar er zijn meerdere soorten kaarten waar je mee vooruit je telefoonkosten kunt betalen. Er zijn verschillende databundels beschikbaar om te kopen, waarmee je erg voordelig uren kunt bellen en/of internetten. 

Lycamobile opwaarderen

De eerste categorie die KaartDirect aanbiedt is het standaard beltegoed. Lyca beltegoed opwaarderen kan al vanaf 5 euro. Heb je meer nodig? Dan heb je ook de keuze om voor een Lyca beltegoed te gaan die 10 euro of 20 euro is voor meer uren beltijd.

Heb je behoefte aan nog meer, dan koop je een Lyca Databundel. Voor 5 euro heb je al 500MB data, waarmee je al kunt Whatsappen of een mail de deur uit kan sturen. De databundels lopen op tot 7GB, dus ook hierin heb je meerdere opties. De meest allesomvattende bundel is de Lyca Holland bundel, die bellen, sms’en en internetten gecombineerd aanbiedt vanaf 15 euro.

Beltegoed kopen voor Lyca prepaid

Bij KaartDirect heb je dus vele opties om gebruik te maken van Lycamobile: bellen met beltegoed via Lyca vanaf 5 euro of een volledige bundel met alles erop en eraan. Het enige wat je hoeft te doen is kiezen wat je nodig hebt, deze af te rekenen op KaartDirect.nl en nadat je betaald hebt hoef je hoogstens een minuut te wachten. Na ontvangst van de betaling krijg je op je scherm de betreffende codes te zien en kan je gebruik maken van je Lyca mobile beltegoed. Voor de zekerheid sturen we ook alles naar je email.

 

Gerelateerde artikelen:

Lyca Databundel XS

€5,-

Lyca Databundel XS

Lyca Holland Bundel M

€20,-

Lyca Holland Bundel M

Lycamobile €10 = €20

€10,-

Lycamobile €10 = €20