Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Voordelig bellen, sms'en en internetten met Lycamobile

Chris Hofman
Voordelig bellen, sms'en en internetten met Lycamobile

Je hebt er vast wel eens van gehoord: Lyca Mobile. Dit is niet niet zo vreemd, met meer dan vijftien miljoen klanten is dit de grootste provider ter Wereld. Lycamobile heeft geen eigen netwerk, maar dat is helemaal niet erg. De virtuele telefoonprovider maakt in Nederland gebruik van het hoogwaardige netwerk van KPN. Gebruik je Lycamobile om te bellen, sms’en en internetten dan is dit niet alleen voordelig, maar ook nog eens van de beste kwaliteit.

 

Lycamobile prepaid simkaart opwaarderen

Er zijn een aantal opties om je Lycamobile simkaart op te waarderen. Bij KaartDirect bieden wij dit aan in de vorm van verschillende beltegoedkaarten en bundels. De eerste categorie die KaartDirect aanbiedt is standaard beltegoed. Lyca beltegoed koop je al vanaf 5 euro. Heb je meer nodig? Kies dan voor Lyca beltegoed met een waarde van 10 euro of 20 euro. Benieuwd naar de tarieven om te bellen, sms'en en internetten met Lyca beltegoed? Bezoek deze pagina voor een compleet overzicht.

 

De meest complete bundel voor je telefoon

Heb je liever meer data beschikbaar om onbezorgd te internetten? Dan is een Lycamobile databundel een mooie optie voor jou. Onbezorgd Whatsappen, mailen en social media checken doe je met de Lyca XS Databundel. Voor slechts 5 euro heb je al 1GB data beschikbaar! De Databundels van Lyca lopen op tot 7GB, dus ook hierin heb je meerdere opties. De meest complete bundel is de Lyca Holland bundel, deze combineerd onbeperkt bellen en sms'en met een grote databundel. Je koopt deze bundel al vanaf 15 euro.

 

Gemakkelijk Lyca beltegoed kopen

Bij KaartDirect heb je vele opties om gebruik te maken van Lycamobile. Van bellen met een beltegoed opwaardeerkaart tot een volledige bundel van Lyca met alles erop en eraan. Het enige wat je hoeft te doen is kiezen wat je nodig hebt en deze af te rekenen op KaartDirect. Nadat je de bestelling hebt geplaatst en afgerekend, krijg je de opwaardeercode op je scherm te zien. Je kan direct het tegoed gebruiken op je Lyca mobile prepaid simkaart. Voor de zekerheid sturen we de code ook naar je email, dan heb je deze altijd bij de hand.

Lyca Databundel XS

€5,-

Lyca Databundel XS

Lyca Holland Bundel M

€20,-

Lyca Holland Bundel M

Lycamobile €10 = €30

€10,-

Lycamobile €10 = €30