Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Lebara internet kopen bij KaartDirect

Chris Hofman
Lebara internet kopen bij KaartDirect

Lebara internet kopen gaat op een eenvoudige manier. Zo bieden wij bij KaartDirect veel Lebara producten, zodat het Lebara internet opwaarderen erg gemakkelijk gaat. Lebara One kaarten is in dit geval een zeer veelzijdige keuze om als product te kopen. Het biedt tegoed voor bellen, sms’en en internetten. Je kan dus al vanaf €5 Lebara data kopen met daarbij de mogelijkheid om te bellen. Met Lebara One kaarten kan jij je Lebara internet opwaarderen terwijl je altijd nog een belletje ernaast kunt plegen. Lebara 4G kopen voor je mobiel? Lebara Online kaarten zijn hier dan uiterst geschikt voor. Ook vanaf €5 koop je al zo een kaart bij KaartDirect en krijg je al 500 MB tegoed om er bijvoorbeeld mee te Whatsappen. Lebara internet kopen kan dus zeer voordelig, maar er zijn natuurlijk meerdere kaarten die je kunt aanschaffen bij KaartDirect. Lebara internet kopen kan via Lebara Online en daarin heb je kaarten van 10, 15 en 20 Euro. Op deze manier gaat Lebara MB kopen gepaard met verschillende keuzes in kaarten. 

Lebara data kopen met beltegoed?

Je hebt verschillende opties om bij Lebara extra data te kopen. Zo kan je een van de verschillende bundels kopen en gelijk van het pakket gebruik maken. Met zo een kaart is daarmee Lebara internet opwaarderen ook mogelijk, door bijvoorbeeld meteen een Lebara Online bundel te kopen. Je hebt ook de mogelijkheid om Lebara beltegoed te kopen en daarmee een specifieke bundel aan te schaffen. Je kunt Lebara data kopen met beltegoed en is Lebara data kopen een vrij flexibele bedoeling. Op deze manier is Lebara internet opwaarderen ook niet iets wat beperkt hoeft te verlopen via de vele bundels die wij aanbieden. 

Data kopen Lebara

Bij KaartDirect koop je dus voor Lebara extra data door meteen voor een bundel te gaan of door data te kopen van Lebara via beltegoed. Je hebt dus verschillende opties om internet te kopen voor Lebara en alles kan snel en eenvoudig bij KaartDirect. Zo kies je de juiste bundel uit en voeg je deze toe aan je winkelwagentje. Zodra je betaald hebt, hoef je enkel een paar momenten te wachten. Als wij de betaling hebben ontvangen dan krijg je de gewenste codes op je scherm te zien en sturen we alles ook nog eens per mail naar je op. 
 

Lebara €5 = €10

€5,-

Lebara €5 = €10

Lebara Online €10

€10,-

Lebara Online €10

Lebara One €15

€15,-

Lebara One €15