Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Een Pathé Thuis kadocode kopen bij KaartDirect

Chris Hofman
Een Pathé Thuis kadocode kopen bij KaartDirect

Met Pathé Thuis heb je een leuke verrassing voor elke fervent filmkijker. Dankzij de cadeaukaart voor Pathé Thuis hoeft een filmliefhebber niet van de bank af om de laatste blockbusters genieten. Het streaming platform van Pathé staat namelijk vol met de nieuwste films. De gelukkige ontvanger van dit mooie cadeau krijgt de bioscoopervaring in zijn/haar eigen woonkamer! Mocht je dit voor jezelf willen houden dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Een Pathé Thuis kadocode kopen gaat snel en gemakkelijk, want na aanschaf verschijnt de Pathé Thuis kadocode meteen op je scherm. Deze code voer je in op je Pathé Thuis account en daarna kies je een van de laatste films uit om te bekijken.

Kadocode Pathe Thuis kopen

De Pathé Thuis kadocode is niet alleen geschikt om nieuwe films te kijken, je vind er ook films uit de Harry Potter reeks, of het ontroerende Intouchables. Bij KaartDirect bieden wij een aantal verschillende soorten Pathé Thuis gift cards aan. Deze cadeaubon geeft je de optie om in hoge kwaliteit (HD) een film naar keuze te huren. Wil je een enkele film via Pathé Thuis bekijken? Kies dan voor de Pathé Thuis -1 HD film gift card. Ben je van plan iemand te verrassen met een filmpakket? Ga dan voor de Pathé Thuis – 4 HD film gift card, waar een filmweekend mee gevuld kan worden. Je krijgt dan een Pathé Thuis kadocode waarmee je dus vier films kunt kijken die Pathé aanbiedt in de app. Wil je voor jezelf of voor iemand iets minder films hebben? Met de Pathé Thuis – 2 HD films kies je twee films om via de app van Pathé Thuis te bekijken.

Gebruik de Pathé Thuis kadocode op elke soort apparaat

Is de TV bezet? Geen probleem. Pathé Thuis is niet alleen te gebruiken op een smart-tv, maar ook op de computer/laptop, smartphone of tablet. Het maakt dus eigenlijk niet uit waar je bent in huis, altijd en overal kan genoten worden van de nieuwste en tofste films via Pathé Thuis. Je kan zelfs onderweg al genieten van de laatste films. Zolang er een Pathé Thuis kadocode is ingelost op het account, kan je op ieder moment een film uitkiezen om te bekijken.

Pathé Thuis - 4 HD films

€23,95

Pathé Thuis - 4 HD films

Pathé Thuis - 1 HD film

€5,99

Pathé Thuis - 1 HD film

Pathé Thuis - 2 HD films

€11,95

Pathé Thuis - 2 HD films