Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Kickstart goede voornemens met KaartDirect

Chris Hofman
Kickstart goede voornemens met KaartDirect

Nu we aan het begin van 2023 staan kunnen we aan de slag met onze goede voornemens. Naar de sportschool gaan, gezonder leven, leuke dingen doen, meer rust pakken, het kan van alles zijn. Wil je iemand helpen met het behalen van zijn/haar doelen? KaartDirect heeft een aantal motiverende cadeausuggesties verzameld waarmee jij dat belangrijke steuntje in de rug kunt bieden.

Sportieve doelen behalen met Decathlon

Iedereen die van plan is om te starten met sporten, of het vaker wilt gaan doen, kan uit de voeten met een Decathlon cadeaubon. Bij dit sportieve warenhuis vind je onder andere kleding, accessoires en voeding voor meer dan 65 verschillende sporten. Denk aan hardlopen, voetbal, hockey en er is zelfs voor de meest doorgewinterde fietser een hoop te vinden. Van beginner tot pro: voor ieder niveau vind je er kwalitatieve producten om je in beweging te krijgen en houden.

Ga voor gezond met de Vitaminstore gift card

Iedereen heeft weleens een moment dat de verleiding te groot is en er gekozen wordt voor lekkere snack in plaats van een gezonde optie. Zo af en toe moet het kunnen, zolang de goede gewoontes in de dagelijkse routine blijven terugkomen. Start de dag bijvoorbeeld met een gezonde smoothy of vitamines die verkrijgbaar zijn met de Vitaminstore gift card. Kies zelf de waarde van de cadeaukaart, zodat de ontvanger vitamines, supplementen en andere gezondheidsproducten kan bestellen. 

Een tandje er bij met Spotify

Zwoegen in de sportschool is een flinke klus, maar geeft gelukkig ook ontzettend veel voldoening. Om de zware momenten wat dragelijker te maken, is een lekker deuntje opzetten helemaal geen slecht idee. Sterker nog, een toffe soundtrack werkt motiverend om de onderste uit de kan te halen. Verras daarom iemand met Spotify Premium. Nooit onderbroken worden door reclames, altijd energieke muziek bij de hand om te luisteren in de sportschool.

Klusjes in huis afronden met de Klus cadeaukaart

Ken je iemand die al een flinke tijd in een verbouwingssleur zit? 2023 is het jaar om openstaande klusjes af te gaan ronden, met deze gedachte is de Klus Cadeau code een ideaal cadeau. Het is tijd om plankjes aan de muur te bevestigen of de woonkamer op te frissen met een leuke kleur.

Bij KaartDirect vind je voor iedere gelegenheid een leuk presentje. Kijk vooral rond op onze site en laat je inspireren door het brede assortiment aan cadeaukaarten. Wij wensen iedereen een voorspoedig 2023 toe!

 

Gerelateerde artikelen:

Klus Cadeau

€5,- tot €150,-

Klus Cadeau

Bestellen
Decathlon

€5,- tot €150,-

Decathlon

Bestellen
Spotify Premium - 6 maanden

€60,-

Spotify Premium - 6 maanden

Vitaminstore

€5,- tot €150,-

Vitaminstore

Bestellen