Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Gratis dubbele XP tokens voor Warzone 2.0 bij KaartDirect

Chris Hofman
Gratis dubbele XP tokens voor Warzone 2.0 bij KaartDirect

Het tweede seizoen van Warzone 2.0 is volop aan de gang en de Season 2 Reloaded update is zouist gedropt. Er is veel nieuws om te ontdekken: een multiplayer map, wapens, camo's, challenges en nog veel meer. Daarnaast bestaat Warzone nu 3 jaar en dat wordt gevierd met gratis ingame items. Het is een feestje die je niet wilt missen! Om dit te vieren ontvang je bij aanschaf van een 20 euro PlayStation kaart gratis een extra code voor 2 Double XP tokens*. Dit is jouw kans om snel wapens te levelen en voortgang te boeken in de Battle Pass. Lees snel verder voor de actievoorwaarden.

Gratis Call of Duty double XP tokens

Het claimen van gratis XP tokens is eenvoudig: selecteer een PlayStation kaart van 20 euro en voeg in het winkelmandje 'GRATISXP' toe als kortingscode. Na het afrekenen krijg je direct je PlayStation tegoed in beeld te zien + een extra code voor de XP tokens (je ontvangt de codes ook per e-mail). De XP tokens zijn goed voor 60 minuten dubbele wapen XP en 60 minuten dubbele XP. Ideaal om de nieuwe Tempus Torrent marksman rifle snel te levelen en je tegenstanders te verpulveren. Bezoek de PlayStation Store om de codes te verzilveren.

*Disclaimer: Deze aanbieding is geldig t/m 31 mei 2023 en alleen van toepassingen op de PlayStation cadeaubon ter waarde van 20 euro. De codes voor de PlayStation Store-cadeaubon en dubbele 2XP-bonus worden in een afzonderlijke mail opgestuurd naar het e-mailadres dat bij de aankoop is opgegeven. Je hebt een account voor het Playstation Network en het spel Call of Duty: Modern Warfare 2/Warzone (afzonderlijk verkrijgbaar) nodig om de PlayStation Store-cadeaubon en Call of Duty-bonussen in te wisselen.

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20