Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De bol.com cadeaukaart - het perfecte cadeau voor iedereen

Isa Hengeveld
De bol.com cadeaukaart - het perfecte cadeau voor iedereen

Allerlei soorten sportspullen, het nieuwste boek van Saskia Noort, een telefoonhoesje, maar onder andere ook de nieuwe geur douchegel van Rituals en een sporthorloge. Dit is nog maar een kleine greep uit het verlanglijstje dat een vriendin stuurde voor haar verjaardag. Natuurlijk heel fijn dat ze wist wat ze wilde hebben, maar de keuze was zo ruim dat ik zelf even niet meer wist wat ik haar cadeau moest doen. Toen ik maar niet kon kiezen wat ik uiteindelijk wilde kopen bedacht ik me dat ik de keuze ook gewoon aan haar kon laten. Door haar een bol.com cadeaukaart te geven kon zij precies de producten op haar verlanglijstje kopen die zij het liefst wilde hebben en ook nog niet van de andere visite had gekregen. Daarnaast scheelde het mij weer tijd en keuzestress!

Wat is een Bol.com cadeaukaart?

Met de bol.com cadeaukaart geef je niet één, maar miljoenen cadeaus. Bij het aanschaffen van de cadeaukaart had ik de mogelijkheid om er een waarde van tussen de €5,- en €150,- op te zetten. Ik koos voor een bedrag van €50,- zodat ze de keuze had om er meerdere kleine dingen van te kopen of juist zo min mogelijk geld hoefde bij te leggen bij een iets duurder product. Ze wilde al heel lang nieuwe sportattributen hebben zodat ze de mogelijkheid had om thuis te kunnen sporten. Ze voegde wat sportkleding en gewichtjes toe aan haar winkelmand en kon al gelijk haar kortingscode invoeren, super makkelijk dus! Ze heeft op de cadeaukaart nu nog steeds wat geld staan wat ze gemakkelijk bij de volgende aankoop kan verzilveren. Door het geven van de bol.com cadeaukaart aan m’n vriendin kon ze zelf bepalen welke cadeaus van haar verlanglijstje ze het liefst wilde hebben. Daarnaast had ze deze verlanglijst doorgestuurd naar al haar vrienden en familie en dus voorkom ik op deze manier ook dat ze misschien wel dubbele cadeaus ontvangt.

Ruime keuzemogelijkheid

Het unieke aan de bol.com cadeaukaart vind ik dat er een enorm ruime keuze is aan producten waar je uit kan kiezen om de cadeaukaart aan te besteden. Of het nou gaat om elektronica, boeken of verzorgingsproducten, bol.com heeft het allemaal! Daarnaast kan je er ook terecht voor een ruime keuze aan kleding, maar ook bieden ze producten voor onder andere je tuin en huisdieren aan. Mocht er bij deze categorieën nou helemaal niks naar wens bij zitten, dan biedt bol.com ook nog vele scherp geprijsde aanbiedingen. Deze acties betreffen vaak hele praktische producten zoals tandpasta, luiers en wasmiddel. De enorme veelzijdigheid in besteding maakt dit cadeau dus geschikt voor iedereen! Het fijne is ook dat je de cadeaukaart niet in één keer hoeft te verzilveren. Mocht je bij je eerste bestelling nou nog steeds geld op de cadeaukaart hebben staan, dan kan je het resterende bedrag gewoon verzilveren bij je volgende bestelling. Ideaal dus wanneer je het over meerdere momenten wilt verdelen!

Lange geldigheid

Een ander groot voordeel van de bol.com cadeaukaart is dat je maar liefst drie jaar lang de tijd hebt om het te besteden. Het gebeurt mij zelf namelijk maar al te vaak dat ik een cadeaukaart compleet vergeet nadat ik het heb gekregen. Na één jaar vind ik het dan terug in de kast om vervolgens te zien dat het niet meer geldig is. Met de lange geldigheid van de bol.com cadeaukaart maakt het nu niet meer uit dat ik het even uit m’n oog verlies, er is toch genoeg tijd om het daarna alsnog te besteden aan wat leuks!

Diversen cadeaukaarten

Niet alleen biedt KaartDirect.nl deze bol.com cadeaukaart aan, maar onder andere ook tegoed voor belevenissen en game cadeaukaarten. Zo heb ik laatst een vriendin een KaartDirect keuze cadeaukaart gegeven. Deze heeft ze via KaartDirect.nl verzilverd voor een avondje musical en een uitje naar de Efteling. Dat zij er zoveel blijdschap uit heeft gehaald maakte het voor mij een superleuk cadeau om te geven. Daarnaast is er nog meer keuze in cadeaukaarten zoals bijvoorbeeld de FashionCadeau kaart waar je terecht kunt bij heel veel winkels voor een nieuwe outfit, maar ook SportCadeau kaart voor de sportievelingen onder ons. KaartDirect.nl heeft dus voor iedereen wel een geschikt cadeau!

Al met al is de bol.com cadeaukaart een ideaal cadeau om te geven, omdat er voor iedereen wel wat wils bij zit om te besteden. Het maakt niet uit of je het nu wilt uitgeven aan een nieuw bankstel of aan een doos met theezakjes, ze hebben namelijk alles! Naast de keuzevrijheid geef je de ontvanger ook veel vrijheid in wanneer ze het willen besteden. Door de cadeaukaart op KaartDirect.nl te bestellen heb ik binnen een paar simpele muisklikken een leuk cadeau in huis! Het fijne daaraan is ook dat ik zelf kan bepalen voor hoeveel waarde ik geld op de kaart wil zetten. Zeker voor herhaling vatbaar dus!

Bol.com

€5,- tot €150,-

Bol.com

Bestellen