Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Een voorproefje van 2024: de beste Xbox Game Pass releases

Chris Hofman
Een voorproefje van 2024: de beste Xbox Game Pass releases

Ook in 2024 kun je van Xbox gaming verwachten dat het aanbod flink wordt uitgebreid met nieuwe titels en updates. Recentelijk heeft Xbox Game Pass een hypewaardige toevoeging gekregen met de introductie van Palworld, een game die spelers meeneemt op een uniek avontuur. Maar dat is nog maar het begin. Met aankomende releases zoals Hellblade II en Indiana Jones, plus het vorig jaar gelanceerde Forza Motorsport en de competitieve wereld van Halo Infinite, is er voor elke Xbox gamer iets om naar uit te kijken.

Beleef de hype van dit moment

Palworld, de nieuwste toevoeging aan de Xbox Game Pass bibliotheek, is een game die direct de aandacht trekt. Het is megapopulair onder PC gamers op Steam en heeft binnen enkele weken al miljoenen trouwe spelers weten te vergaren. In deze unieke wereld kunnen spelers wezens vangen en trainen, avonturen beleven en nederzettingen bouwen. De boeiende gameplay maakt Palworld een must-play voor iedereen die op zoek is naar een game die een verfrissende draai geeft aan een bekend genre.

De toekomst: Hellblade II en Indiana Jones and the Great Circle 

Kijkend naar 2024, zijn er enkele veelbelovende titels die beschikbaar zullen komen voor Xbox Game Pass leden. Een daarvan is Senua’s Saga: Hellblade II, een game die belooft een diepgaand verhaal te combineren met adembenemende graphics. De releasedatum staat gepland voor 21 mei dus het duurt niet lang meer voor we het bedrukkende avontuur van Senua kunnen meemaken. Daarnaast is er de veelbesproken Indiana Jones game, die avontuur en actie zal brengen naar de Xbox en PC. Deze game zal later dit jaar verschijnen en belooft trouw te zijn aan de films: reden genoeg om het niet te missen!

Forza Motorsport en Halo Infinite – Altijd in actie!

Terwijl we uitkijken naar de nieuwe releases, mogen we de bestaande Xbox Game Studios parels niet vergeten. In Forza Motorsport heb je imponerende raceauto's met high-speed actie en adembenemende graphics waar de serie bekend om staat. Voor de liefhebbers van multiplayer actie is Halo Infinite een constante bron van vermaak, met zijn fenomenale gameplay. Of je nu racet over de circuits van Forza of vecht in de arena's van Halo, de actie stopt nooit op Xbox.

Dankzij constante updates en interessante nieuwe releases, blijft Microsoft met Xbox Game Pass de grenzen van gaming verleggen. Of je nu op zoek bent naar een fantasierijke wereld zoals in Palworld, de diepte van het verhaal in Hellblade II, de avontuurlijke actie van Indiana Jones, de snelheid van Forza Motorsport, of de multiplayer chaos van Halo Infinite, Xbox Game Pass heeft voor ieder wat wils. Schaf vandaag nog bij KaartDirect een Xbox Game Pass kaart aan en duik in een bibliotheek vol unieke ervaringen! 

 

Gerelateerde artikelen:

Game Pass Ultimate 1 maand

€14,99

Game Pass Ultimate 1 maand

PC Game Pass 3 maanden

€29,99

PC Game Pass 3 maanden

Game Pass Console 3 maanden

€29,99

Game Pass Console 3 maanden