Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Het gemak van een Minecraft Realms Plus server

Chris Hofman
Het gemak van een Minecraft Realms Plus server

Minecraft is een waar gaming fenomeen. Miljoenen spelers zoeken naar diamanten, gaan monsters te lijf en maken de meest uiteenlopende bouwwerken. In Minecraft kun je spelen zoals je wilt en bouwen wat je fantasie toelaat. Met elkaar spelen is wel het allerleukste: ga samen op avontuur of start een groot bouwproject. Idealiter doe je dit op een eigen Minecraft server. Het opzetten hiervan kan best ingewikkeld zijn, gelukkig wordt dit een fluitje van een cent met Minecraft Realms Plus.  

De voordelen van Realms Plus

Het beginnen van een Minecraft server hosting kan een uitdaging vormen. Er is een hostsysteem nodig, je moet ervoor zorgen dat deze host altijd online is (anders kunnen je vrienden de wereld niet betreden) en je dient enige technische kennis te hebben. Met een Minecraft Realms Plus abonnement hoef je eigenlijk amper iets te doen: maak een nieuwe wereld aan (zoals je offline ook doet), deel het met je vrienden en voilà! Je kunt meteen beginnen met een nieuw avontuur.

Je krijgt maar liefst drie slots om een wereld te beginnen waarin je de meest uiteenlopende creaties kunt bouwen. Of je nu een eigen dorp of stad wilt maken, of een grote dinosaurus uit de grond wil stampen, je kunt het allemaal verwezenlijken. Eenmaal een wereld aangemaakt? Dan kun je op een eenvoudige manier je vrienden uitnodigen om jouw wereld te betreden. Dit kan bijvoorbeeld via jouw Xbox vriendenlijst.

Als iedereen in het bezit is van de Bedrock editie van Minecraft, maakt het ook niet uit op welk platform je speelt. Een kwestie van een linkje delen, en je vrienden kunnen met je meespelen. Andersom kan natuurlijk ook; als jij in het bezit bent van een uitnodiging voor een wereld/server, kun je hiermee anderen joinen. Door dit systeem krijg je nooit ongewenst bezoek op de Minecraft server, en kun je enkel samen spelen met de mensen die je kent.

Elke maand gratis content

Een kleine extra is dat je met een Minecraft Realms Plus lidmaatschap elke maand gratis extra's krijgt. Waar moet je zoal aan denken? Er wordt een selectie gemaakt uit speciale levels die voor een unieke Minecraft ervaring zorgen. Dit kan ook nog eens verschillen van thema: ga de ruimte in, bezoek een eiland met uitdagingen, ontdek de bodem van de zee of vertoef in een grote villa. De content is zo uiteenlopend dat je geen maand wilt missen. 

Koop eenvoudig Realms Plus bij KaartDirect

Koop vandaag nog een Realms Plus abonnement bij KaartDirect en begin samen met je vrienden een nieuw project! Met een Realms Plus cadeaukaart hoef jij niet je bankgegevens te delen om een abonnement af te sluiten. Je gebruikt je Realms Plus code om 3 of 6 maanden lang een abonnement te nemen en klaar is Kees. Waar wacht je nog op? Realiseer nu al jouw Minecraft fantasieën en ervaar het samen met je vrienden op je eigen Minecraft server.

 

Gerelateerde artikelen:

Minecraft Realms Plus - 3 maanden

€19,99

Minecraft Realms Plus - 3 maanden

Uitverkocht
Minecraft Realms Plus - 6 maanden

€37,99

Minecraft Realms Plus - 6 maanden

Uitverkocht