Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Weekendjeweg.nl cadeaukaart - voor een paar dagen ontspanning

Isa Hengeveld
Weekendjeweg.nl cadeaukaart - voor een paar dagen ontspanning

Ieder jaar met kerst doen we met de hele familie cadeautjes onder de boom. Afgelopen jaar wist ik me niks te bedenken wat ik nou graag wilde hebben en kreeg daarom van m’n ouders een Weekendjeweg.nl cadeaukaart. Op deze manier kon ik zelf bepalen wanneer, waar en met wie ik een paar dagen op vakantie wilde. Al snel hadden m’n vriend en ik het perfecte plan om er samen even tussenuit te gaan in het voorjaar. Toen tegen die tijd alle horeca werd gesloten, kwam de cadeaukaart eigenlijk onder een grote stapel papieren terecht. Nu we in de zomervakantie er niet een heel prettig gevoel bij hadden om naar het buitenland op vakantie te gaan, schoot me opeens te binnen dat ik nog ergens die cadeaukaart had liggen. Het ideale moment om deze te verzilveren en daarmee toch nog lekker te genieten van een vakantie in eigen land!

Wat is een Weekendjeweg.nl cadeaukaart?

De cadeaukaart van Weekendjeweg.nl is het perfecte cadeau om te krijgen en er even een paar dagen tussenuit te gaan. Bij het verzilveren van de cadeaukaart op de website van Weekendjeweg werd ik al gelijk enthousiast door de ruime keuze aan vakanties. Ik kon niet alleen kiezen uit een groot aanbod van vakantieparken en hotels in Nederland, maar ook in Duitsland, Luxemburg, België en Frankrijk was er genoeg om uit te kiezen. Het leek mij en m’n vriend een perfect plan om de aankomende hittegolf bij de kust door te brengen. Ik begon met zoeken naar hotels aan zee en al snel kwam ik een super leuk hotel tegen in Scheveningen. Dichtbij het strand, de boulevard en het ontbijt was ook nog eens inbegrepen! Bij het boeken kon ik m’n cadeaukaart verzilveren en hoefde ik zelf uiteindelijk nog maar €30,- bij te leggen. Het invullen van de code ging super makkelijk en de vakantie was binnen no-time geboekt. Uiteindelijk hebben we genoten van een heerlijk weekendje weg met z’n tweeën. M’n ouders hebben ons niet alleen een paar daagjes weg cadeau gegeven, maar ook een geweldige vakantieherinnering.  

Ruime keuzemogelijkheid

Het unieke aan een Weekendjeweg cadeaukaart vind ik dat het niet alleen te besteden is bij veel hotels, maar ook bij een groot aantal bungalowparken en vakantieparken. Het maakt niet uit welke provincie of gebied jouw voorkeur heeft, er is voor iedereen wel wat wils! Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een ‘mystery hotel’ te boeken. Het idee hierachter is dat je een hotel boekt in een bepaalde omgeving, maar je pas na je reservering achter de daadwerkelijke bestemming komt. Ideaal voor als je wel van een verrassing houdt! Hierbij is het ook weer mogelijk om te kiezen tussen verschillende landen en regio’s. Het leuke hieraan is dat een goed verblijf gegarandeerd is. Het zijn namelijk altijd hotels met 3, 4 of 5 sterren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je in een slecht hotel terecht komt. Een super leuke manier dus om een gokje aan te gaan door nog niet meteen te weten waar je gaat overnachten!

Voor iedere gelegenheid

Nu ik zelf zo’n ontzettend leuke ervaring heb gehad met het krijgen van een Weekendjeweg cadeaukaart, lijkt me het ook heel leuk om het zelf iemand cadeau te doen. Ik kan iemand er een paar ontspannende dagen tussenuit geven, wat meteen voor leuke herinneringen kan zorgen. Het fijne aan het geven van deze cadeaukaart is dat ze drie jaar lang geldig zijn. Zo verplicht je degene niet om het meteen te moeten verzilveren. Ze kunnen er juist rustig de tijd voor nemen en boeken wanneer het goed uitkomt. Daarnaast is het geschikt om bij iedere gelegenheid te geven. Het maakt niet uit of het nou voor een verjaardag, huwelijk, zakelijke relatie of gewoon zomaar is. Het is altijd leuk om een belevenis cadeau te doen!

Al met al vond ik het super leuk een Weekendjeweg.nl cadeaukaart te krijgen, maar ben ook zeker van plan om het een keer cadeau te doen aan iemand. Het leuke vind ik namelijk dat ik iemand, door deze cadeaukaart cadeau te doen, een onvergetelijke vakantieherinnering kan geven. Op KaartDirect.nl kan ik binnen een paar muisklikken een Weekendjeweg cadeaukaart bestellen. Ideaal voor als ik geen zin en tijd meer heb om naar de winkels te gaan om een cadeautje te halen! Mocht je nou op zoek zijn naar een ander presentje, KaartDirect.nl biedt nog veel meer cadeaukaarten aan! Je kan niet alleen kaarten bestellen waar de ontvanger verschillende producten mee kan kopen, maar je kan ook nog andere belevenissen cadeau doen. Zo heb je de KaartDirect keuze kaart waarmee de ontvanger een cadeaubon uit ons gehele assortiment kan kiezen. Daarnaast kan je de FashionCadeau kaart geven aan de modeliefhebber, de SportCadeau kaart aan de sportieveling of een van de vele game cadeaukaarten aan de gamer. Er zit voor iedereen wel wat wils bij! Het is super makkelijk besteld en maakt het ook nog eens leuk om aan het geven van geld een persoonlijke draai te geven.

Weekendjeweg.nl

€5,- tot €150,-

Weekendjeweg.nl

Bestellen