Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De EntertainmentCadeau kaart - voor iedereen wat wils

Isa Hengeveld
De EntertainmentCadeau kaart - voor iedereen wat wils

Afgelopen jaar is een van m’n beste vriendinnen gestart met haar eigen restaurant. Super leuk natuurlijk, maar het was voor haar vooral een erg druk jaar. Ze werkt zeven dagen per week, stopt haar hele ziel en zaligheid in het bedrijf en gunt zichzelf nooit even wat tijd voor ontspanning. Ik vond het daarom wel eens tijd om haar iets cadeau te geven. Gewoon zomaar, omdat ze het heeft verdiend! Ze is erg fan van musicals en pretparken, maar houdt ook van een avondje rustig op de bank met een leuke film. Ik zat daarom erg in dubio wat ik nou precies aan haar moest geven, totdat ik op KaartDirect.nl EntertainmentCadeau tegenkwam. Met deze cadeaukaart geef ik het namelijk allemaal!

Wat is de EntertainmentCadeau kaart?

Het EntertainmentCadeau is een van de meest veelzijdige cadeaukaarten met een ruime keuze waar je het bedrag aan wilt besteden. Het unieke aan deze cadeaukaart vind ik dat er voor ieder wat wils bij zit. Aanwezig zijn bij de nieuwste musicals en concerten of toch liever thuis op de bank een film kijken? Een dagje naar een pretpark of houd je toch meer van rustig een boek lezen? Je kan het allemaal kiezen met de EntertainmentCadeau kaart! En om die reden vond ik het ook het ideale cadeau voor m’n veelzijdige vriendin. Bij het aanschaffen van de cadeaukaart had ik de keuze om er een waarde van €5,- tot €200,- op te laten zetten. Ik koos voor een bedrag van €50,- zodat ze er eventueel meerdere producten in de catalogus voor kon omwisselen. Nadat ik de kaart aan haar had gegeven hoefde ze het alleen maar te verzilveren op de website van EntertainmentCadeau en vervolgens kon ze kiezen voor welke producten ze een giftcard wilde ontvangen. Binnen vijf minuten had ze een mail met de codes en kon ze gaan beginnen met het verzilveren bij de deelnemende merken!

Breed te besteden

De enorme veelzijdigheid in besteding maakt dit cadeau geschikt voor iedereen! Wat ik zo leuk vind aan deze kaart is dat je het bedrag kan verdelen over meerdere producten van de deelnemende merken. Zo kan ik bijvoorbeeld €10,- besteden bij Bookspot omdat ik graag het nieuwste boek van Saskia Noort wil lezen, maar kan ik ook de nieuwste films bekijken door het overige geld op de kaart in te wisselen voor een Pathé Thuis cadeaukaart. M’n vriendin heeft het geld van EntertainmentCadeau uiteindelijk ingewisseld voor twee giftcards van €25,-. De ene kaart heeft ze ingewisseld bij Eventim voor een gezellig avondje musical met vrienden. Met de andere kaart is ze met haar gezin een dagje naar de Efteling geweest. Het was in het begin even wennen voor haar om het restaurant los te laten, maar uiteindelijk heeft ze weer eindelijk kunnen genieten van een onbezorgde en gezellige avond!

Lange geldigheid

Een andere reden waarom ik voor de EntertainmentCadeau kaart heb gekozen is het feit dat je twee jaar de tijd hebt om het geld in te wisselen voor giftcards. Het gebeurt mij zelf namelijk heel vaak dat ik een cadeaukaart krijg, het vervolgens vergeet en wanneer ik het bedrag wil verzilveren het niet meer geldig is. Daarnaast wilde ik m’n vriendin niet onder druk zetten om zo snel mogelijk de cadeaukaart in te wisselen, maar juist wanneer zij er tijd en zin in had. Daarbij komt ook kijken dat ze het bedrag niet een keer hoeft te besteden. Ze kan de ene helft uitgeven aan een leuk uitje, maar kan bijvoorbeeld een halfjaar later de andere helft aan iets anders besteden. Met de lange geldigheid van EntertainmentCadeau kan je juist gemakkelijk een rustig moment plannen om je uitje te verzilveren. Een ander leuk voordeel van deze cadeaukaart is dat je kan kiezen om de gekozen giftcard per mail of per post te ontvangen. Wanneer je dan van plan bent om het cadeau te doen, kan je het ook fysiek overhandigen aan de persoon in kwestie.

Al met al zit er met de EntertainmentCadeau kaart voor ieder wat wils bij door de ruime keuze aan entertainmentmerken. Zo zou m’n 16-jarige nichtje het waarschijnlijk besteden aan een dagje Walibi, vindt m’n opa het een leuk cadeau doordat hij er weer boeken van kan kopen en kan ik m’n vriend er een paar maanden gratis Spotify Premium mee cadeau geven. Mocht degene aan wie je een cadeaukaart wilt geven toch niet zo’n fan zijn van de deelnemende merken van de EntertainmentCadeau kaart, dan heeft KaartDirect.nl nog veel meer aanbod! Zo kan je gaan voor een leuke FashionCadeau kaart, een SportCadeau kaart of juist een die ze kunnen besteden aan verschillende games. Het fijne is dat ik zelf kan bepalen voor hoeveel geld ik waarde op de cadeaukaart zet en dat het binnen no-time geregeld is. Een super leuke manier om familie en vrienden een cadeau naar keuze te kunnen geven!

KaartDirect Keuze Cadeaukaart

€5,- tot €500,-

KaartDirect Keuze Cadeaukaart

Bestellen