Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Blizzard kaart kopen bij KaartDirect

Chris Hofman
Blizzard kaart kopen bij KaartDirect

Activision Blizzard heeft behoorlijk wat gaming franchises op hun naam staan. Zo zijn de titels uit de stal van Blizzard stuk voor stuk iconisch te noemen. Denk hier bijvoorbeeld aan Overwatch, Starcraft maar ook Diablo en World of Warcraft zijn niet meer weg te denken. Sinds de fusie met Activision kunnen we via de Battle.net launcher ook de Call of Duty games spelen. Er zijn ontzettend veel vette games beschikbaar, waardoor er altijd iets leuks beschikbaar is om jezelf uren te vermaken.

Een Battle net card gebruiken voor verschillende games

In vele van deze games zijn er talloze ingame items te verzamelen. Of het nou gaat om extravagante weapon skins in Call of Duty of bijzondere mounts in World of Warcraft, stuk voor stuk zijn het verzamelobjecten die menigeen wilt hebben. Zeg nou zelf... wie wilt er nou niet goed uit zien in de wereld van Azeroth?

De meest speciale objecten koop je met ingame currencies. Veelal unlock je unieke items door veel te spelen, alleen is maandenlang grinden voor een skin niet bepaald het leukste element van games. De snelste manier is dan ook om deze currencies te kopen. Denk bijvoorbeeld aan CoD points die je via de Battle.net launcher kunt aanschaffen. Zo kan je op een snelle manier je favoriete wapen voorzien van een toffe skin! Hetzelfde geld voor games als World of Warcraft of Overwatch 2, waar je de meest unieke items snel kunt krijgen door het gebruik van een Blizzard kaart.

Tegoed op je Battlenet account zetten

Maar er zijn meer redenen om tegoed aan te vullen op je Battle.net account. Ben je bijvoorbeeld een fervent World of Warcraft speler? Dan is het mogelijk om via je Blizzard Balans je game-time te betalen. Je hoeft dus niet je bankgegevens te koppelen met je account, als je ervoor kiest om je saldo op te waarderen met een Blizzard Gift Card.

Bij KaartDirect bieden wij verschillende soorten van deze Blizzard Gift Cards. Niet alleen is het handig voor eigen gebruik: het is ook een origineel cadeau voor iemand die graag gamed. Speelt diegene bijvoorbeeld veel Overwatch 2 of de laatste World of Warcraft uitbreiding Dragonflight? Dan is een Blizzard Gift Card ideaal om te schenken.

Eenvoudig een Blizzard Gift Card kopen

Gebruik de Blizzard card ter waarde van 50 euro als een World of Warcraft gift card: de gelukkige kan het immers gebruiken voor cosmetische doeleinden of om de game-time te verlengen. Gezien het grote aanbod in de Battle.net launcher, heeft de ontvanger van een Blizzard cadeaukaart ontzettend veel opties om het tegoed te gebruiken. Een Blizzard kaart kopen gaat snel en eenvoudig: kies het gewenste bedrag dat je cadeau wilt geven en maak gebruik van één van de betaalmogelijkheden op KaartDirect. Na ontvangst van je betaling is de tegoedcode klaar voor gebruik.

 

Gerelateerde artikelen:

Blizzard Gift Card €20

€20,-

Blizzard Gift Card €20

Uitverkocht
Blizzard Gift Card €50

€50,-

Blizzard Gift Card €50

Uitverkocht
World of Warcraft 60 dagen tegoed

€25,98

World of Warcraft 60 dagen tegoed

Uitverkocht