Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Onze favoriete cadeaukaarten voor december

Lennard Verhage
Onze favoriete cadeaukaarten voor december

Het is weer de laatste maand van het jaar en dat betekent dat de ogen vooral gericht zijn op de feestdagen die eraan zitten te komen. Nog een paar weken en dan is het weer kerst. Kerstmis is voor velen een mooi moment om even lekker te ontspannen, familie op te zoeken en elkaar te verrassen met leuke cadeaus en aardigheidjes. Maar wat nu als je niet precies weet wat je moet geven, maar toch iets leuks wilt doen? Geen zorgen, wij zetten onze favoriete cadeaukaarten op een rij, wat hét perfecte geschenk is voor de feestdagen!

Intertoys cadeaukaart

Bij Intertoys kan je natuurlijk terecht voor allerlei mooie cadeaus, gericht op de wat kleineren onder ons. Uiteenlopend van LEGO tot Barbies en van Playmobil tot games, Intertoys heeft het allemaal. Maar welk cadeau is nu geschikt? Met de Intertoys cadeaukaart geef je een leuk speelgoedcadeau waarmee de ontvanger zelf iets moois kan uitzoeken. Dit is het perfecte cadeau als je speelgoed wilt geven, maar je niet zo goed weet wat precies.

Bol.com cadeaukaart

Een van de grootste digitale warenhuizen van Nederland is natuurlijk Bol.com. Je kan er terecht voor werkelijk alles wat er maar te bedenken valt en dat is waarom de Bol.com cadeaukaart zo’n goede keuze is. Hiermee kan de ontvanger immers zelf iets uitzoeken en dankzij het enorme assortiment van deze webshop, zal het tegoed altijd goed besteed worden. Deze cadeaukaart is geschikt voor jong en oud!

Nike

Nieuwe schoenen, kleding of sportaccessoires geven, maar zit je een beetje te stoeien met de maat, smaak en stijl? Dan is de Nike cadeaukaart precies wat je nodig hebt. Hiermee geef je een bedrag naar keuze en dat kan besteed worden in de webshop van dit bekende merk. In de webshop zijn genoeg producten te vinden voor allerlei doelstellingen, waardoor de ontvanger absoluut goed uit de voeten kan met dit cadeau. De Nike cadeaukaart is hét sportieve cadeau van Nederland.

KaartDirect Keuzecadeaukaart

Moeite met het zelf uitkiezen van een goede cadeaukaart? Dan maken we het je nog wat gemakkelijker. Dit namelijk met de KaartDirect Keuzecadeaukaart. Deze cadeaubon geef je zelf een waarde naar keuze en die kan dan besteed worden op KaartDirect.nl voor een andere cadeaukaart. Daarmee geef je als het ware een cadeaukaart die ingewisseld kan worden voor alles wat wij in ons assortiment hebben. Handig toch?

Boekenbon

Een cadeau dat altijd in de smaak valt is een boekenbon. Te gebruiken voor het bestellen van fysieke boeken online, maar tevens is het geschikt voor een ebook, waarmee je een digitale variant binnenhaalt. Met oneindig veel boeken is er ontzettend veel keuze en de boekenbon wordt zeer breed geaccepteerd, waardoor je op een leuke manier iemand een boek naar eigen keuze kan geven!

En daarmee hebben wij onze vijf favoriete cadeaukaarten op een rijtje gezet, waarvan we zeker weten dat het in de smaak valt als je één van deze cadeau doet tijdens de feestdagen. Elk van de genoemde cadeaukaarten kun je gemakkelijk en snel hier bij KaartDirect.nl bestellen. Het wordt direct geleverd en is gelijk te gebruiken.

Bol.com

€5,- tot €150,-

Bol.com

Bestellen
Intertoys

€5,- tot €150,-

Intertoys

Bestellen
KaartDirect Keuze Cadeaukaart

€5,- tot €500,-

KaartDirect Keuze Cadeaukaart

Bestellen
Nike

€15,- tot €150,-

Nike

Bestellen