Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Google Play cadeaukaart bij KaartDirect

Chris Hofman
Google Play cadeaukaart bij KaartDirect

Met de Google Play cadeaukaart heb je de mogelijkheid tegoed aan te vullen en er boordevol (premium) content mee aan te schaffen in de Google Play Store. In de Google Play Store zijn er namelijk een hoop applicaties te vinden. Niet alleen applicaties, maar ook verschillende soorten games, films en boeken. Als je in het bezit bent van een Android apparaat, of een Chromebook, dan heb je toegang tot de Google Play Store. De digitale winkel van Google is gevuld met ontzettend veel content. Omdat er zo veel keuze is, is de Google Play kaart ook ideaal om als cadeau te geven aan iemand die een echte Android gebruiker is.

Bij KaartDirect verkopen wij de Google Play cadeaukaart met verschillende bedragen. Je hebt de mogelijkheid om al vanaf 15 Euro een cadeaukaart te kopen. Wat grotere bedragen als 25 of 50 Euro zijn natuurlijk ook mogelijk. Ben je echt op iemand gesteld? Dan koop je de Google Play cadeaukaart van 100 of 250 Euro. Met zoveel tegoed kan de ontvanger van dit cadeau makkelijker een keuze maken uit het miljoenen aanbod van content wat in de Google Play Store te vinden is.

 

Cadeaukaart Google Play

Met zoveel keus is het erg lastig om ergens te beginnen. Als je de ontvanger bent van de Google cadeaukaart, dan sta je voor een paar lastige keuzes. Heb je bijvoorbeeld een smartwatch? Dan zijn er boordevol apps die je smartwatch ervaring kunnen bevorderen. Koop premium apps om het uiterlijk van je smartwatch te veranderen. Gebruik jij de Android Smartwatch om je gezondheid in de gaten te houden? Dan is bijvoorbeeld een app om je stappen te tellen een mooie keuze. Met een Google cadeaukaart zijn je opties eindeloos. 

Een mooi voordeel van de cadeaukaart is dat je geen bank- of creditcard gegevens hoeft te koppelen aan je Google account. De gebruiker van een Google cadeaukaart lost de code in en het tegoed wordt bijgevuld op het account. De Google Play cadeaukaart is zeer eenvoudig te bestellen bij KaartDirect. Je kiest zelf het gewenste bedrag van de Google Play cadeaukaart uit, zodra de betaling bij ons is doorgekomen verschijnt de Play Store code direct in beeld. De code van de Google Play cadeaukaart wordt ook nog eens extra naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. 

Google Play Card €25

€25,-

Google Play Card €25

Google Play Card

€15,- tot €500,-

Google Play Card

Bestellen
Google Play Card €15

€15,-

Google Play Card €15