Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

FIFA 23 Punten

FIFA Punten kopen bij KaartDirect

FIFA Punten: de in-game valuta voor FIFA games. Je koopt je FIFA Ultimate Team punten eenvoudig en snel bij KaartDirect. Met FIFA FUT points koop je uitbreidingspakketten en kan je deelnemen aan Ultimate Draft. De ultieme selectie in FIFA 23 opstellen? Met FIFA-punten zet je de perfecte basis neer.

FIFA 23 Punten - Xbox

2800 FIFA 23 Punten (Xbox)

€24,95

2800 FIFA 23 Punten (Xbox)

5900 FIFA 23 Punten (Xbox)

€49,95

5900 FIFA 23 Punten (Xbox)

12000 FIFA 23 Punten (Xbox)

€99,95

12000 FIFA 23 Punten (Xbox)

FIFA punten voor de nieuwste game

LET OP: Vanaf 2023 verdwijnt de FIFA naam uit de titel van de voetbal games, het spel gaat verder onder de naam EA Sports FC. Bezoek deze pagina voor FC 24 Points die je kunt gebruiken op Xbox of PlayStation consoles.

Stel je droomteam samen met FIFA punten!

Weinig mensen worden geboren met het talent van Messi of de werklust van Ronaldo, maar gelukkig hebben wij normale stervelingen FIFA om onze voetbaldromen uit te laten komen! Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan competities, een los potje te spelen of het online opnemen tegen andere voetbalfanaten. In FIFA Ultimate Team (FUT) en Ultimate Draft maak je jouw droomploeg! FIFA punten gebruik je om in het spel pakjes te kopen. Uit deze pakjes verschijnen willekeurige voetbalspelers die je kunt gebruiken om je team te versterken, of om door te verkopen. Zo kun je aan je team blijven bouwen om het beste elftal neer te zetten.

FIFA punten kopen

Bij KaartDirect koop je FIFA punten voor de Xbox (Xbox One & Xbox Series X|S). Voor € 24,95 krijg je 2.800 FIFA coins om je FIFA Ultimate Team elftal te versterken. Wil je een grote transfer voor je team binnenhalen? Dan heb je bij KaartDirect ook de optie om in een keer 5.900, of zelfs 12.000 FIFA punten aan te schaffen.

FIFA punten kopen gaat eenvoudig en super snel: je kiest het gewenste aantal, rekent deze af met de gewenste betaalmethode (iDeal, PayPal, creditcard, etc) en zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, dan verschijnt de code op je scherm. Deze sturen wij nog eens extra op naar je email. Bij KaartDirect bestel je FIFA Punten veilig en snel. Zo kan jij direct verder bouwen aan je Ultimate Team.

FIFA punten voor PlayStation

Wil je FIFA punten kopen voor je PlayStation? Klik hier om tegoed voor je PlayStation account te kopen. Nadat je het tegoed aan je account hebt toegevoegd, koop je in de PlayStation Store eenvoudig FIFA Points. Voor de rest is het enkel een kwestie van de bal in het doeltrappen met je FIFA Ultimate Team!