Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Wordt de beste voetballer in EA Sport FC 24!

Roy Wijkstra
Wordt de beste voetballer in EA Sport FC 24!

Sinds 1993(!) konden we ieder jaar rekenen op de release van een FIFA game. Na dertig gaat het bekende voetbalspel nu verder onder een nieuwe naam: EA Sports FC 24. We kunnen wel stellen dat de nieuwe game een viering is van voetbal! Met meer dan 19.000 spelers, 700 clubs en 30 soorten leagues, is er ontzettend veel nieuws om te ontdekken. Stippel je eigen profcarrière uit, speel Volta Football of ga online de strijd aan met jouw Ultimate Team om te laten zien dat jij de beste bent!

Speel als manager of voetballer

Twee bekende spelmodi keren terug in FC 24, de spelers- en managerscarrière. In de spelerscarrière volg je het verhaal van een voetballer (jijzelf), die probeert een droomtransfer te verwezenlijken. Blink uit in wedstrijden en geniet van alle aandacht na een overwinning. In de managerscarrière ben je als coach van a tot z verantwoordelijk voor jouw team. Zorg ervoor dat alles op tactisch vlak perfect verloopt en begeleid je club naar de overwinning.

Stel je dream team samen

Het populaire Ultimate Team keert terug als een kernonderdeel van EA Sports FC 24. In deze online modus stel je jouw droomelftal samen volgens je eigen strategie en visie. Hoewel de zoektocht naar het perfecte team al een uitdaging is, spelen FC punten hierin een cruciale rol. Met een PlayStation cadeaubon van KaartDirect kun je eenvoudig FC Points aanschaffen in de PlayStation Store. Door de beste spelers in je team te hebben, verzeker je jezelf van een sterke basis op het veld.

Nog realistischer en overtuigender

Dankzij de nieuwe HyperMotion V technologie zijn de animaties realistischer dan ooit tevoren. Spelers bewegen en reageren zoals je dat in werkelijkheid zou verwachten. Dit realisme wordt versterkt door PlayStyles, waarbij elke speler unieke, kenmerkende bewegingen heeft. Bij het samenstellen van je team is het essentieel om spelers te kiezen die aansluiten bij jouw gewenste speelstijl en elkaars kwaliteiten aanvullen.

Een potje spelen met vrienden

Online worden je FC 24 vaardigheden pas echt op de proef gesteld. In Clubs (voorheen Pro Clubs) kun je samen met vrienden strijden, of tegen hen, om een plekje op de leaderboards te bemachtigen. Maar dat is niet alles: cross-play is nu ook geïntegreerd in de game. Dit betekent dat wanneer je op de PlayStation 5 speelt, je het ook kunt opnemen tegen spelers op andere platformen van dezelfde generatie.

Ben je al enthousiast geworden over EA Sports FC 24? Wacht niet langer en duik direct in de wereld van voetbal! Het spel is nu verkrijgbaar in de PlayStation Store voor PS5 en PS4. Als je een cadeaubon nodig hebt, maak dan gebruik van de gemakkelijke en betrouwbare dienst van KaartDirect. Met een PlayStation cadeaubon van KaartDirect wordt het aanschaffen van EA Sports FC 24 of FC punten in de PlayStation Store een fluitje van een cent. Beleef het nieuwe tijdperk van voetbal nu zelf!

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20

PlayStation Store code €10

€10,-

PlayStation Store code €10