Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Wat is een Neosurf ticket?

Chris Hofman
Wat is een Neosurf ticket?

Veel van ons leven is verschoven naar het internet. Er zijn meer games online te vinden, maar ook veel soorten abonnementen op verschillende diensten zijn er grote getale te vinden. Veelal wordt er ook naar je persoonlijke gegevens gevraagd, het is begrijpelijk als je dit niet overal wilt delen. Een Neosurf betaalkaart zorgt er in ieder geval voor dat je niet continu ergens je bank- of creditcard gegevens hoeft achter te laten. Het fijne van een Neosurf ticket, is dat je online betalingen kunt verrichten zonder je privé gegevens te in te vullen bij een betaling online. Met een Neosurf ticket blijf je anoniem, terwijl je toch van bepaalde diensten online gebruik kunt maken.

Een Neosurf pincode gebruiken

Neosurf kan je zien als een prepaid betaalkaart. Met Neosurf tickets koop je tegoed die je kunt aanvullen en gebruiken om anoniem betalingen te verrichten. Bij het afrekenen van een service of dienst die Neosurf als betaalmiddel accepteert, kies je de optie om met een Neosurf code te betalen. Dan dien je enkel je pincode in te voeren en betaal je met Neosurf tegoed bij een van de 20.000 partners van deze betaalmogelijkheid. 

Neosurf ticket online bij KaartDirect

Bij KaartDirect kan je snel en eenvoudig een Neosurf ticket online kopen. Er zijn verschillende Neosurf tickets te koop met de keuze uit verschillende bedragen. Zo heb je de mogelijkheid om voor kleinere bedragen Neosurf tickets online te kopen. Vanaf 5 Euro kan je al gebruikmaken van een Neosurf ticket, maar je hebt ook de keuze uit 10, 15 en 25 euro aan tegoed. Wil je een Neosurf ticket met meer tegoed? Dan heb je ook nog de optie om een Neosurf ticket met 50 of 100 Euro te kopen bij KaartDirect.

Direct te gebruiken als betaalmiddel

Heb je de gewenste Neosurf tickets bij ons afgerekend? Nadat we je betaling hebben ontvangen, krijg je op je scherm de pincode te zien van het Neosurf tegoed. Natuurlijk heb je ook mogelijkheid om voor een ander een Neosurf ticket te kopen. Zo stuur je een Neosurf ticket online naar iemand toe als een digitale gift card. Zodoende kunnen ontvangers van een Neosurf ticket ook gebruikmaken van een veilig en anoniem online betaalmiddel. Perfect voor wanneer doen bij verschillende online diensten die er op het internet te vinden zijn.

 

Gerelateerde artikelen:

Neosurf €50

€50,-

Neosurf €50

Neosurf €100

€100,-

Neosurf €100

Neosurf €25

€25,-

Neosurf €25