Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Verras met een origineel kraamcadeau

Lennard Verhage
Verras met een origineel kraamcadeau

Er is niets zo bijzonder als de geboorte van een kind. Een klein wondertje waar maanden op gewacht is verrijkt het leven van de ouders en dat zorgt voor vreugde, bijzondere momenten en een belangrijke stap in het leven. Als je op kraamvisite gaat om het kleintje te bewonderen, dan kan je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Voor de baby niet, maar ook voor de ouders niet. Bij KaartDirect zit je helemaal goed voor een leuk geboorte cadeau!

Inspiratie nodig om met een passend geboortecadeau te verrassen? Wij hebben een aantal leuke opties bij elkaar gezocht, zodat je niet zonder een geschenk hoeft aan te komen. Dit is ideaal om te geven wanneer je langs gaat op kraambezoek, maar ook als zwangerschapscadeau nog voordat het kindje geboren is. De mogelijkheden zijn onbegrensd, dus lees snel verder!

 

Cadeaus voor een pasgeboren baby

Het liefst geef je iets waar de ouders en vooral het pasgeboren kind, echt iets aan hebben. Je komt dan al snel uit bij Prénatal, dé winkel waar je echt alles kunt vinden voor een baby. Bij KaartDirect schaf je eenvoudig een Prénatal cadeaukaart aan, die aan alles besteed kan worden wat deze winkel in het assortiment heeft. Kleding, speelgoed, handige producten, leuke hebbedingetjes en nog veel meer leuk spullen.

Het ruime assortiment van Prénatal bevat vrijwel alles om aan de behoefte van een ouder te kunnen voldoen, waardoor je hier altijd goed zit. Een groot voordeel is ook dat je geen risico loopt om iets te geven dat een ander ook geeft. Met de Prénatal cadeaukaart kan immers zelf iets uitgezocht worden. De kersverse ouders bepalen zelf het cadeau en kiezen wat bij hun smaak past, of wat ze nog nodig hebben. Ideaal, nietwaar?

 

Kraamcadeaus voor kersverse ouders (en kind....)

Wil je juist op een ander vlak verrassen? Dan is een HEMA gift card altijd een goede keuze! Hier kun je terecht voor allerlei essentiële artikelen voor in- en rondom het huis, maar ook voor de pasgeboren baby. De spullen in het assortiment komen altijd wel van pas, is het niet voor het kleintje, dan wel voor de kersverse ouder zelf. Als je een cadeau wilt geven, waar het kind en de ouders iets aan hebben, dan zit je met de HEMA cadeaukaart goed. Bij KaartDirect koop je al een HEMA-cadeaubon vanaf 5 Euro en kies je zelf het bedrag dat je wilt geven. Wil je deze cadeaukaart van een persoonlijke touch voorzien? Stuur hem dan via deze pagina als cadeau en personaliseer de kaart naar jouw eigen smaak.

Wanneer er zo veel aandacht naar de kleine toe gaat, is het leuk om juist iets te geven waar de ouders samen iets aan hebben. Met z’n tweeën een avondje uit om een hapje buiten de deur te gaan eten is iets waar niemand nee tegen zegt. Zeker niet na de eerste maanden, wanneer de ouders wel een moment van ontspanning hebben verdiend. Om echt iets leuks, ter ontspanning na de geboorte te geven, raden wij RestaurantCadeau aan. Hét cadeau waarmee heerlijk culinair genoten kan worden in restaurants door heel Nederland.

Vanuit verschillende invalshoeken kun je leuke cadeaus vinden bij KaartDirect die je als zwangerschapscadeau, maar ook als kraamcadeau kunt geven. Het zijn veelzijdige cadeaukaarten waarmee je iets geeft waar ouders echt wat aan hebben. Bij bestelling van een van onze cadeaukaarten heb je de garantie dat deze direct geleverd wordt, waardoor je het cadeau vandaag nog kunt geven!

RestaurantCadeaukaart

€5,- tot €150,-

RestaurantCadeaukaart

Bestellen
HEMA

€5,- tot €250,-

HEMA

Bestellen
Prénatal

€5,- tot €150,-

Prénatal

Bestellen