Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De gloednieuwe Nintendo Switch OLED

Lennard Verhage
De gloednieuwe Nintendo Switch OLED

De Nintendo Switch OLED

De Nintendo Switch is al sinds het verschijnen een mateloos populaire thuisconsole en handheld. Dankzij het hybride systeem is het platform heel erg handig om overal waar je maar wilt je favoriete games te spelen. Maar met de nieuwe technologische ontwikkelingen, is het voor Nintendo wel zaak om met de tijd mee te gaan en dat doen ze met een gloednieuw model, dat zeer recent is uitgebracht. De zogeheten Nintendo Switch OLED presenteert een vernieuwde versie van het platform met een schitterend OLED-scherm.

Mooiere kleurcontrasten

Iedereen die een beetje bekend is met de beeldschermen van vandaag de dag, weet dat OLED zeer hoog aangeschreven staat als het op de beeldkwaliteit aankomt. Met name de kleurcontrasten zijn haarscherp en dat zorgt voor een visueel uitstekend resultaat. De games die je op de Nintendo Switch OLED speelt, spelen precies zoals op een normale Nintendo Switch, maar het verschil is dat je wel geniet van een aanzienlijk betere beeldkwaliteit.

Waar je ook van profiteert met dit nieuwe model, is dat het scherm net een klein slagje groter is, waardoor je nog beter van je games kunt genieten. De kritieken vanuit de media zijn ook lovend over deze nieuwe uitgave van de Nintendo Switch, waardoor wel gesteld kan worden dat het nieuwe scherm de moeite waard is. De Switch OLED komt echter met nog een paar andere verbeteringen tegenover de oorspronkelijke Switch, die eveneens het benoemen waard zijn.

Zo kent de originele Switch een kleine standaard om het scherm op tafel te zetten, maar iedereen weet dat die niet per se heel stabiel is. Bij deze nieuwe uitvoering is de standaard over de gehele breedte getrokken, waardoor het scherm een stevigere ondersteuning kent. Daarnaast is het dock station – waar je de Switch in plaatst – voorzien van een ethernet aansluiting, zodat je de console direct bedraad op het netwerk aan kan sluiten voor een stabielere verbinding.

Tot slot is de Nintendo Switch OLED voorzien van 64GB intern geheugen, wat een verdubbeling is en waardoor je meer opslagruimte ter beschikking hebt voor je favoriete games. Ook de speakers hebben een verbetering ondergaan, waardoor in algemeenheid wel gesteld kan worden dat de Nintendo Switch OLED een verbetering is op alle vlakken.

Uitbreiding Switch Online

Met de introductie van de Nintendo Switch OLED is er een verbeterd platform verkrijgbaar, maar daar stopt het niet. Nog deze maand zal Nintendo het aanbod van klassieke games bij Switch Online verder gaan uitbreiden met de toevoeging van Nintendo 64 en SEGA Mega Drive games. Dit vereist wel een wat uitgebreider abonnement, dat je binnenkort bij KaartDirect.nl kunt aanschaffen. Daarnaast kun je ook altijd bij ons terecht voor een regulier abonnement.

Ook bieden we verschillende tegoedkaarten voor de Nintendo eShop aan, waarmee je op prepaid basis allerlei games en extra content kunt aanschaffen. De Nintendo eShop is rijkelijk gevuld met allerlei mooie content en het enige wat je nodig hebt is een tegoedkaart. Die kun je hier bij KaartDirect.nl vinden!

Nintendo Switch Online 12 maanden

€19,99

Nintendo Switch Online 12 maanden

Nintendo eShop card €25

€25,-

Nintendo eShop card €25

Nintendo eShop card €50

€50,-

Nintendo eShop card €50