Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Redeem een V-Bucks kaart en ontvang een exclusieve skin

Chris Hofman
Redeem een V-Bucks kaart en ontvang een exclusieve skin

In de wereld van Fortnite is het behalen van een overwinning slechts één facet van de speelervaring. Wat echt aantoont hoe ver je bent gekomen, is een indrukwekkende verzameling van skins en items. Deze collectie is niet alleen een bewijs van je vaardigheden en doorzettingsvermogen, maar ook een manier om je persoonlijke stijl uit te drukken. Op het moment loopt er een actie die het kopen van V-Bucks nog aantrekkelijker maakt. Normaal gesproken gebruik je V-Bucks om je collectie aan skins uit te breiden of de nieuwste battle pass te ontgrendelen, maar nu ontvang je tijdelijk een exclusief item zodra je de code inwisselt!

Tijdelijk een vlijmscherpe actie

Het huidige seizoen in Fortnite, Myths and Mortals (Chapter 5, Seizoen 2), is doordrenkt van de rijke verhalen over mythologische figuren zoals Zeus, Hades en andere iconische personages uit de oudheid. Om spelers volledig onder te dompelen in de thematiek van dit seizoen, loopt er nu een zeer aantrekkelijke actie. Wanneer je voor 14 april 2024 een V-Bucks kaart inwisselt op het platform van Epic Games, ongeacht de console, ontvang je een exclusieve skin voor je pikhouweel: de Midnight Scythe Pickaxe. Deze unieke skin is niet alleen een opvallend accessoire op het slagveld, maar ook een verzamelitem dat aantoont dat je deel uitmaakt van dit specifieke moment in de geschiedenis van Fortnite.

Deze actie is een fantastische manier voor spelers om hun speelervaring te verrijken en tegelijkertijd een uniek stukje Fortnite geschiedenis in handen te krijgen. Of je nu een doorgewinterde veteraan bent of net begint met het verkennen van de wereld van Fortnite, deze kans om een speciale skin te bemachtigen kun je niet laten liggen. Maak van de gelegenheid gebruik om je V-Bucks bij KaartDirect aan te schaffen en duik dieper in het mythische seizoen met je nieuwe Midnight Scythe Pickaxe

 

Gerelateerde artikelen:

Fortnite 1.000 V-Bucks

€8,99

Fortnite 1.000 V-Bucks

Fortnite 2.800 V-Bucks

€22,99

Fortnite 2.800 V-Bucks

Fortnite 5.000 V-Bucks

€36,99

Fortnite 5.000 V-Bucks