Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Ontvang tijdelijk de Wastelander’s Revenge Glider bij een V-Bucks kaart!

Ontvang tijdelijk de Wastelander’s Revenge Glider bij een V-Bucks kaart!

Van 15 juli t/m 11 augustus loopt er een actie die het kopen van een V-Bucks kaart extra aantrekkelijk maakt. V-Bucks komen altijd goed van pas, of je nu je verzameling skins wilt uitbreiden of de nieuwe battle pass wilt voltooien. Tijdelijk ontvang je ook nog een exclusief item bij het inwisselen van je code: de Wastelander’s Revenge Glider!

Hoe ontvang je de exclusieve Fortnite glider? 

De vorige keer werd de Midnight Scythe Pickaxe als bonus weggegeven, dit keer zweef je stijlvol door de lucht met de Wastelander’s Revenge Glider. Een ideale skin dat perfect past bij het huidige post-apocalyptische seizoen genaamd Wrecked. Wat moet je doen om deze nieuwe skin te bemachtigen?

Als je de Wastelander’s Revenge Glider op de Nintendo Switch wilt gebruiken, let er dan wel op dat deze niet cross-platform te gebruiken is. Voor meer informatie lees je daar meer over in onze blog over cross-play in Fornite.

Koop vandaag je V-Bucks kaart bij KaartDirect!

In Fortnite draait het niet alleen om overwinningen; een indrukwekkende verzameling skins en items laat pas echt zien hoe ver je bent gekomen. Deze collectie toont niet alleen je vaardigheden en doorzettingsvermogen, maar is ook een perfecte manier om je unieke stijl uit te drukken. Koop daarom vandaag een V-Bucks kaart bij KaartDirect en laat iedereen zien dat je domineert in het Wrecked seizoen. Succes met spelen!

Fortnite 1.000 V-Bucks

€8,99

Fortnite 1.000 V-Bucks

Fortnite 2.800 V-Bucks

€22,99

Fortnite 2.800 V-Bucks

Fortnite 5.000 V-Bucks

€36,99

Fortnite 5.000 V-Bucks