Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Ontdek de perfecte wellness cadeaukaart voor elke gelegenheid

Chris Hofman
Ontdek de perfecte wellness cadeaukaart voor elke gelegenheid

Cadeaus die ontspanning bieden zijn altijd een schot in de roos. Daarom hebben we een selectie gemaakt van de beste wellness gift cards uit het assortiment van KaartDirect. De ontvanger kan met zo'n cadeaubon alle kanten op. Een massage plannen, een bezoekje plannen aan de kapper of een dagje relaxen in een spa. Met de wellness giftcard doe je een bijzondere ervaring cadeau, die jouw dierbare nog lang zal heugen!

Treatwell: toegang tot beauty & wellness

Treatwell heeft zich ontpopt tot hét boekingsplatform voor beauty- en wellness diensten binnen Europa. Met een netwerk van meer dan 40.000 salonpartners in 13 landen, stelt Treatwell de ontvanger van de gift card in staat om gemakkelijk lokale behandelingen te vinden en te boeken. Ideaal om iemand te verwennen met een beautyarrangement, massage of een bezoekje aan de schoonheidsspecialist. Via het Treatwell platform kan men terecht bij de meest uiteenlopende locaties. Bij KaartDirect koop je de Treatwell cadeaukaart al vanaf € 5 tot een maximaal € 150.

Thermen Resorts: de ultieme ontspanning

Met de Thermen cadeaukaart geef je een dierbare de kans om volledig te ontspannen in een van de luxueuze Thermen Resorts. Deze resorts staan bekend om hun rustgevende sfeer en uitstekende faciliteiten. Zo kun je gebruik maken van de sauna’s, luxe zwembaden of plan een massage om helemaal tot rust te komen. Dit is de perfecte ontsnappingen uit de dagelijkse sleur. Je kunt de zelf kiezen hoeveel tegoed je op de cadeaukaart zet (tussen 10 en 150 euro), zodat de ontvanger een onvergetelijke wellness ervaring kan boeken in Bussloo, Soesterberg, Berendonck of Nieuweschans.

BeautyCadeau: flexibiliteit en verwennerij

De Beauty cadeaukaart van KaartDirect is een veelzijdige optie voor iedereen die van een beetje luxe houdt. De ontvanger kan met deze cadeaukaart alle benodigdheden in huis halen om een wellness ervaring te creëren. Zoek een lekker geurtje uit bij ICI PARIS XL, of plan een bezoekje aan de Sunday's om bij te kleuren, met deze cadeaubon is het allemaal mogelijk. Met een waarde variërend van 5 tot 150 euro, biedt het de flexibiliteit om het perfecte bedrag te kiezen dat past bij jouw budget. Het kopen van deze cadeaukaart gaat snel en eenvoudig, met diverse betaalmethoden zoals iDEAL, PayPal of een creditcard. Binnen enkele seconden heb je de digitale code op je scherm, klaar om een dierbare blij te maken. Uiteraard kun je de gift card ook personaliseren met een persoonlijke boodschap via onze cadeaumodule.

Als je het echt niet weet: de KaartDirect Keuze Cadeaukaart

Kun je maar moeilijk inschatten wat de ontvanger het liefst zou willen? Geen probleem! Wij hebben de KaartDirect Keuze Cadeaukaart, die tegen elke gift card in ons assortiment in te wisselen is. Zo schenk je eigenlijk alle wellness gift cards in één! Maak gebruik van onze cadeaumodule en stuur vandaag nog een KaartDirect cadeaukaart met een persoonlijk bericht. Zo geef je perfect met KaartDirect!

 

Gerelateerde artikelen:

BeautyCadeau

€5,- tot €150,-

BeautyCadeau

Bestellen
Thermen Resorts

€10,- tot €150,-

Thermen Resorts

Bestellen
Treatwell

€5,- tot €150,-

Treatwell

Bestellen