Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Nu bij KaartDirect: Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket!

Chris Hofman
Nu bij KaartDirect: Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket!

Er zijn een hoop games die het leukst zijn als je ze samen met vrienden speelt. Met een Nintendo Switch Online membership heb je de mogelijkheid om samen online te gamen, maar zijn er nog meer voordelen aan verbonden. Je krijgt bijvoorbeeld ook toegang tot een flinke collectie retro games. Via Nintendo Switch Online speel je verschillende NES, SNES en Game Boy klassiekers, waarvan de bibliotheek van tijd tot tijd aangevuld wordt. Wil je nog meer retro content spelen? Dan is het Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket zeker de moeite waard! In deze blog lees je alles over deze uitbreiding op het standaard lidmaatschap en waarom dit de meest veelzijdige optie is.

De beste retro games voor de Nintendo Switch

Met het Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket krijg je van maar liefst 3 retro consoles een hele bibliotheek aan games voorgeschoteld: Nintendo 64, Game Boy Advance en de SEGA Megadrive. 

Nintendo 64 - Deze console werd in de jaren 90 op de markt gebracht en heeft een groot aantal titels geïntroduceerd die tot op de dag van vandaag nog invloed hebben op de gamingindustrie. Denk aan titels als The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Goldeneye 007, Perfect Dark, of misschien wel de meest bekende, Super Mario 64. Met het uitbreidingspakket krijg je uiteraard ook toegang tot de online multiplayer. Extra tof is dat je nu games online kunt spelen, die je voorheen samen op de bank speelde.

Game Boy Advance - De in 2001 gelanceerde handheld had zeker niet het minste repertoire aan games. Denk aan Golden Sun, die voor zijn tijd waanzinnige graphics liet zien. Of wat te denken van het bloedstollende F-ZERO: Maximum Velocity. Met verdere titels als Metroid Fusion, Mario Kart: Super Circuit en The Legend of Zelda: The Minish Cap.

SEGA Mega Drive - Met de woorden 'To be this good takes AGES’ introduceerde SEGA hun console aan de menigte. Met games als Sonic the Hedgehog 2, Streets of Rage 2, Ecco the Dolphin, Virtua Fighter 2 en Earthworm Jim kan je niet ontkennen dat er heel wat toppers zijn onder het SEGA label.

Met zoveel games is het Nintendo Switch Uitbreidingspakket een must voor elke retro liefhebber.

Uitbreiding voor populaire games

Met een Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket krijg je naast een collectie retro titels, ook toegang tot de DLC van enkele populaire games:

In plaats van dat je deze uitbreidingen los koopt voor 20 euro per stuk, zijn ze bij het uitbreidingspakket inbegrepen. Onderaan de streep ben je dus een stuk voordeliger uit!

Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket kopen 

Bij KaartDirect bieden we het Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket aan voor zowel individuele gebruikers als voor de hele familie/vriendengroep. Voor €39,99 heb je een jaar lang toegang tot retro en extra content, waar je geruime tijd mee vooruit kunt. Heb je een groot huishouden, of wil je het lidmaatschap met meerdere gebruikers delen? Dan ben je met het Nintendo Switch Online Family + Uitbreidingspakket voordeliger uit. Dit abonnement kost €69,99 per jaar en kan met acht gebruikers gedeeld worden. Super handig voor wanneer je wilt besparen op je lidmaatschap.

 

Gerelateerde artikelen:

Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket (familielidmaatschap)

€69,99

Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket (familielidmaatschap)

Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket

€39,99

Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket