Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

My Jewellery gift card: perfect voor iedere situatie

Sander Lindeveld
My Jewellery gift card: perfect voor iedere situatie

Er zijn honderden situaties te bedenken waarbij het geven van een presentje wordt gewaardeerd. Een bekende is jarig, of een vriendschap moet gevierd worden. Kom je er net te laat achter dat je nog een cadeautje moet regelen? De My Jewellery gift card komt altijd van pas. Wij zetten een aantal redenen op een rij waarom de My Jewellery cadeaukaart een ideaal presentje is voor elke situatie.

Cadeautje vergeten voor je vriendin? Snel bestellen bij KaartDirect!

Voor sommige mensen (take note: mannen...) is het onthouden van een speciale datum een lastige klus. Een jubileum, moederdag, een verjaardag of vieren dat je een aantal jaren samen bent. Het kan je simpelweg zijn ontgaan. Wanneer je vriendin vraagt of je er aan hebt gedacht, kom je tot de conclusie dat je met lege handen staat. In dit soort situaties heb je alleen je smartphone en KaartDirect nodig: bij ons bestel je binnen enkele een digitale cadeaukaart, waardoor je ter plekke je vriendin blij kunt maken. 

Eén cadeaukaart, ontzettend veel sieraden

Ben jij van plan om een My Jewellery gift card voor je partner te kopen? Zeker doen! De ontvanger heeft de mogelijkheid om de kaart te verzilveren voor een van de vele sieraden in het assortiment van My Jewellery. De keuze aan sieraden is ontzettend divers: armbanden, kettingen, oorbellen en ringen. Dit betekent dat er altijd iets leuk tussen zit. Zo is het schenken van een My Jewellery gift card niet alleen attent, maar ook nog eens een zeer veilige keuze.

My Jewellery gift card op maat

Er zijn meerdere gelegenheden waarbij het leuk is om een My Jewellery gift card te schenken. Niet elke gelegenheid is hetzelfde, en daarom heb je bij KaartDirect de mogelijkheid om een cadeaukaart op maat te bestellen. Vanaf 10 euro kan je al een My Jewellery cadeaukaart bestellen. Na het bestellen wordt de cadeaubon meteen geleverd zodat je direct een vriendin, familielid of iemand anders kunt verblijden. Kies zelf welk bedrag past bij de situatie, tot een maximale waarde van 150 euro.

Meer dan alleen sieraden!

Staat een nieuw sieraad niet op het wensenlijstje van de ontvanger? Geen zorgen! Bij My Jewellery is er naast glinsterend goud nog veel meer moois te vinden. Je kunt er ook terecht voor de laatste mode en een breed assortiment met de leukste accessoires. De My Jewellery gift card is een veelzijdig cadeau op maat en geschikt voor elke situatie.

 

Gerelateerde artikelen:

My Jewellery

€10,- tot €150,-

My Jewellery

Bestellen