Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Ken jij een kookfanaat? Wij hebben daar leuke cadeaukaarten voor!

Chris Hofman
Ken jij een kookfanaat? Wij hebben daar leuke cadeaukaarten voor!

Ken je iemand die de keuken als heiligdom beschouwt en bij elk diner zorgt voor een culinair hoogstandje? Voor de echte keukenprinsen en -prinsessen onder ons is een veelzijdige cadeaukaart het ideale geschenk. KaartDirect laat je zien hoe je met verschillende cadeaukaarten elke kookliefhebber kunt verrassen. Aan de hand van ons uitgebreide assortiment raden we je de leukste cadeaukaarten aan.

Een mooi gerecht als middelpunt

Wanneer je echt wilt uitpakken in de keuken, begint alles bij het kiezen van de juiste ingrediënten. Je zou er misschien niet direct aan denken, maar een bol com cadeaukaart is verrassend veelzijdig voor thuiskoks. Stel je voor: je wilt een authentiek Italiaans pastagerecht maken. Met een cadeaukaart van bol.com kun je niet alleen de beste kwaliteit pasta en verse kruiden bestellen, maar ook een pastamaker! Zo maak je het gerecht authentiek door het helemaal zelf, from scratch, te maken. Zo wordt elke maaltijd niet alleen een feest om te eten, maar ook om te bereiden!

Maak het plaatje compleet met een passende wijn

Geen diner is compleet zonder een mooie wijn die de smaak complimenteert. Met een cadeaukaart van Gall & Gall kiest de kookliefhebber de perfecte wijn voor het gerecht. Denk aan een robuuste rode wijn voor een goed stuk vlees of een soepele witte wijn voor bij de vis: een goed gekozen wijn maakt elke maaltijd compleet. Let wel op: geniet altijd met mate, iedereen moet zich uiteindelijk wel het heerlijke gerecht kunnen herinneren! 

Morsen in de keuken? Geen probleem

In elke keuken gebeuren weleens ongelukjes. Een glas wat wordt omgestoten, of de pasta afgieten en op het aanrecht morsen. Een stijlvolle oplossing? Mooie en functionele keukenhanddoeken van H&M Home. Deze handdoeken zijn niet alleen praktisch, maar ze voegen met hun moderne ontwerpen en kleuren ook een stukje stijl toe aan de keuken. De H&M cadeaukaart is natuurlijk ook te gebruiken voor kleding. Mocht je broek of shirt echt afgeschreven zijn door een rode wijnvlek, dan kan de ontvanger deze meteen vervangen.

Is de ontvanger binnenkort jarig, net verhuisd of viert diegene een speciale gelegenheid? Een van onze gift cards zal de keukenprins of -prinses altijd goed van pas komen! Van luxe ingrediënten tot de perfecte wijn en stijlvolle keukenaccessoires: met een doordachte cadeaukaart maak je elk keukenavontuur nog leuker.

 

Gerelateerde artikelen:

Bol.com

€5,- tot €150,-

Bol.com

Bestellen
Gall & Gall

€5,- tot €150,-

Gall & Gall

Bestellen
H&M

€5,- tot €150,-

H&M

Bestellen