Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Haal nu je FIFA Points voor FIFA21

Lennard Verhage
Haal nu je FIFA Points voor FIFA21

Eén van de meest gespeelde onderdelen in de jaarlijks vernieuwende FIFA-serie is afgekort FUT. Dit staat voor FIFA Ultimate Team en hierin spelen alle spelers met een team van voetballers die ze zelf samenstellen op basis van beschikbare voetballers. Het doel is om een ultiem team samen te stellen met de beste voetballers ter wereld, maar grote namen als Messi, Neymar, Ronaldo en meer zijn natuurlijk niet zomaar te verkrijgen.

Door FIFA in FUT te spelen, kun je FIFA Points verdienen. Dit loopt gestaag op en met deze punten kun je op een gegeven moment pakjes kopen. In deze pakjes zitten nieuwe voetballers die je bij je team kunt voegen. Dit is natuurlijk enigszins willekeurig en met een beetje geluk zit die ene topper erbij, waarmee je echt het grote verschil maakt.

Deze punten verdienen door FUT te spelen is het primaire uitgangspunt, maar dit kan wat langzaam verlopen. Bijvoorbeeld als je niet veel speelt. Dit kun je echter ‘boosten’ en dat door middel van FIFA Points aan te schaffen, waarmee je je in-game krediet aanvult. In die zin zijn FIFA Points een soort betaalmiddel.

 

Drie aanschafmanieren

Er zijn drie manieren om FIFA Points te verkrijgen. Zoals al aangehaald kan dat door FUT wedstrijden te spelen, maar ook kun je in de winkel van het platform waarop je speelt tegen een betaling extra FIFA Points aanschaffen. Tot slot zijn er nog aparte kanalen waar je rechtstreeks een bepaalde hoeveelheid FIFA Points kunt kopen, zoals bij KaartDirect.

Hierbij geldt altijd dat hoe hoger de besteding is, je des te meer FIFA Points krijgt. Dat in de vorm van een bonus bovenop het reguliere bedrag. De FIFA Points zijn vervolgens te gebruiken in de FIFA games, maar hierbij geldt wel dat je team van FUT uit FIFA 20 niet overdraagbaar is naar FIFA 21. Iedereen begint in die game weer met een schone lei.

 

Belangrijk om te weten

FIFA Points bouw je op door FIFA Ultimate Team te spelen en het vormt geen vereist voor deelname. Wel is het voor deze modus vereist dat je beschikt over een PlayStation Plus, Xbox Live Gold en/of Nintendo Switch Online abonnement. Met zo’n abonnement kun je online gamen en volop gebruikmaken van wat FIFA Ultimate Team te bieden heeft.

Het bedrag dat je betaalt voor de puntent krijg je in een bepaalde hoeveelheid FIFA Points terug die je direct in de game kunt gebruiken. Er is nog een alternatieve valuta in de vorm van FIFA Coins, die je verdient door je te begeven op de transfermarkt van FUT, door wedstrijden te spelen en door uitdagingen te voltooien. Het grote verschil met FIFA Points is dat FIFA Coins níet te koop worden aangeboden.

FIFA Coins zijn met een omweg echter wel te koop, maar wij adviseren dat niet te doen. Het is bovendien in strijd met de regels van Electronic Arts. De uitgever en eigenaar van de FIFA games. Meer informatie over de verschillen tref je hier.

Xbox Gift Card €50

€50,-

Xbox Gift Card €50

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

€59,99

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht
PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50