Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Grijp je kans voordat de PlayStation Plus Collection verdwijnt!

Chris Hofman
Grijp je kans voordat de PlayStation Plus Collection verdwijnt!

Ben je in het bezit van een PS5 en maak je gebruik van PlayStation Plus? Duik dan vooral in de PlayStation Plus Collection! Binnen deze gratis collectie vind je de meest interessante, succesvolle en kenmerkende PS4 games. Dit is de ideale manier om de titels te spelen die je mogelijk gemist hebt op de PlayStation 4. Helaas hebben wij slecht nieuws: de PlayStation Plus Collection gaat verdwijnen!

Download nu gratis games voor PS5

Wat betekent dit precies? Wij leggen het je uit. Vanaf 9 mei 2023 wordt de PlayStation Plus Collection verwijderd uit het PS Plus lidmaatschap, daarna kan je de games niet meer gratis spelen op de PS5. Wil je toppers zoals Bloodborne, God of War (2018) of Mortal Kombat X na 9 mei spelen? Dan zal je deze los moeten aanschaffen in de PlayStation Store. 

Voordat 9 mei aanbreekt, adviseert KaartDirect het volgende: wanneer je een game uit de PlayStation Plus Collection toevoegt aan je bibliotheek, behoud je toegang tot het spel. De enige voorwaarde is dat je een actief PlayStation Plus abonnement nodig hebt om de games te kunnen spelen. Het maakt daarbij niet uit welk abonnement je hebt: Essential, Extra of Premium volstaan allemaal. Zo behoud je ook na 9 mei toegang tot de volledige PlayStation Plus Collection of de PS5.

PlayStation Plus kopen bij KaartDirect

Heb je op dit moment nog geen PS Plus lidmaatschap op je PS5? Dan is dit hét moment om een abonnement te nemen. Bij KaartDirect bieden wij diverse PS Plus kaarten aan. Hiermee kun je je tegoed aanvullen en kies jij een PlayStation Plus abonnement naar keuze. Dit is een ideale manier om een flexibel PS Plus abonnement te nemen, zonder vast te zitten aan doorlopende kosten. Zo kun je nog snel alle geweldige games uit de PlayStation Plus Collection toevoegen aan je bibliotheek voordat deze service niet meer beschikbaar is.

PS Plus Extra & Premium als alternatief

Hoewel het erg jammer is dat de PlayStation Plus Collection verdwijnt, zijn er gelukkig alternatieven beschikbaar. Zo heb je met een PS Plus Extra of Premium abonnement een hoop andere voordelen die je kunt benutten. Denk bijvoorbeeld aan exclusieve aanbiedingen en heel veel (andere) gratis games. Het laatstgenoemde valt onder de game catalogus: een grote bibliotheek met games die recentelijk of al een tijdje geleden zijn uitgebracht. Dit maakt het een mooi alternatief voor de PlayStation Plus Collection. 

Of je nu 3 maanden Essential kiest, of een jaarabonnement op PS Plus Premium: bij KaartDirect bestel je het gemakkelijk en en krijg je er veel gratis games voor terug.

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

€59,99

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht
PlayStation Plus Extra - 12 maanden (tegoed)

€99,99

PlayStation Plus Extra - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht
PlayStation Plus Premium - 12 maanden (tegoed)

€119,99

PlayStation Plus Premium - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht