Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De top 4 Sinterklaas cadeaukaart tips

Chris Hofman
De top 4 Sinterklaas cadeaukaart tips

Het is bijna Sinterklaas en dat betekent dat de schoen weer gezet mag worden. Ben je nog op zoek naar een cadeautip? Dan zit je hier goed. KaartDirect heeft een paar leuke suggesties aan cadeaukaarten waar je gegarandeerd een glimlach mee tevoorschijn tovert. Lees snel verder voor onze top 4 Sinterklaas cadeautips.

Pokémon Scarlet & Violet

Voor ieder kind met een Nintendo Switch, zal de nieuwe Pokémon game hoog op het verlanglijstje staan. Ze staan vast te springen om een nieuw avontuur te beginnen in het Paldea-regio. Ditmaal zijn Scarlet & Violet de twee nieuwe versies waar uit gekozen kan worden. Met Sinterklaas is het dan ook bij uitstek een topcadeau om aan je kroost te geven. Weet je niet welke versie de voorkeur heeft? Gebruik dan het Nintendo tegoed van KaartDirect en laat de kleine zelf kiezen in de Nintendo eShop.

De Intertoys cadeaukaart

Bij de Intertoys vind je speelgoed in alle soorten en maten. Zoek je bijvoorbeeld een cadeau voor een neefje of nichtje, maar weet je niet zo goed wat ze willen hebben? Dan weet je zeker dat ze met een Intertoys cadeaubon iets leuks uit kunnen zoeken. Van PLAYMOBIL tot Peppa the Pig, ze hebben het allemaal. Er is zoveel te vinden in het assortiment van de Intertoys dat een cadeaukaart een ideale optie is om weg te geven tijdens Sinterklaas.

Geef Robux met de Roblox gift card

Sommige kinderen spenderen uren op de tablet, smartphone of spelcomputer. De kans is groot dat Roblox een van de favoriete spellen is. In deze game valt van alles te beleven en is veel te creëren, daarom is het ergens wel logisch dat ze er niet vanaf kunnen blijven. Voor de fanatieke speler is de Roblox gift card een ontzettend leuk presentje om cadeau te doen. Met deze cadeaubon kunnen items gekocht worden, worden premium game-elementen toegankelijk en nog veel meer.

Samen thuis de nieuwste films bekijken

Is er een nieuwe film uit die je graag samen op de bank wilt gaan kijken? De Pathé Thuis cadeaukaart is een geschikt cadeau voor het hele gezin. Je kunt 1 of meerdere films cadeau doen. Je hoeft niet tijdens de Sinterklaas periode de cadeau code te gebruiken. De ontvanger heeft twee jaar de tijd om de cadeaukaart te verzilveren.

Dit was onze top 4 van leukste digitale cadeaubonnen om cadeau te doen tijdens Sinterklaas. Zit het ideale cadeau er nog niet tussen? KaartDirect nog veel meer populaire digitale cadeaukaarten om uit te kiezen. Wil je iemand verrassen met een gepersonaliseerde digitale cadeaubon? Ga dan naar 'stuur als cadeau' en stel je eigen cadeaukaart samen. Alvast een fijne Sinterklaas toegewenst!

Pathé Thuis - 2 HD films

€11,95

Pathé Thuis - 2 HD films

Nintendo eShop card €25

€25,-

Nintendo eShop card €25

Intertoys

€5,- tot €150,-

Intertoys

Bestellen
Roblox Gift Card

€10,- tot €200,-

Roblox Gift Card

Bestellen