Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De Thuisbezorgd cadeaubon: leuk voor de hele familie!

Sander Lindeveld
De Thuisbezorgd cadeaubon: leuk voor de hele familie!

De kerstperiode is ten einde, wat betekent dat men zich mag klaarmaken voor de jaarwisseling. Een cadeaukaart die perfect in deze periode past, is de Thuisbezorgd cadeaubon. Iedereen binnen de familie zal deze kaart waarderen, zeker na de drukke kerstperiode wanneer er even geen zin is om (nog meer) eten te bereiden. Daarom geven we een paar voorbeelden, waarbij deze cadeaubon goed van pas zal komen. Of je nu een familielid wilt bedanken of je partner wilt verrassen met lekker eten: hier bespreken we waarom de Thuisbezorgd giftcard ideaal is voor meerdere geefmomenten.

Een overheerlijke verrassing voor je partner

Met kerst achter de rug is het ook wel een beetje klaar met urenlang in de keuken doorbrengen. De kerstboom kan zo langzamerhand de deur uit en de kerstversiering mag weer de doos in. Na deze feestelijke periode ben je toe aan even rust, terwijl je maag knort. Op dit soort momenten, wanneer je even niks wilt doen, is een Thuisbezorgd cadeaukaart de perfecte verrassing, helemaal wanneer je wederhelft even klaar is met de keukenprins of prinses uithangen. Je kunt de Thuisbezorgd gift card natuurlijk ook voor jezelf houden.

Leuke als klein presentje voor de familie

Hebben familieleden flink meegeholpen met het voorbereiden van een feestelijke maaltijd? Dan is het een origineel idee om ze te verwennen met een Thuisbezorgd cadeaubon. Zo kunnen zij genieten van de rust en toch op een gemakkelijke wijze heerlijk thuis dineren. Ons advies: spendeer de cadeaukaart op oudjaarsdag. Onder het genot van een royale maaltijd hoeven ze er alleen nog aan te denken om klokslag twaalf uur de champagne te ontkurken!

Betaal een maaltijd met de Thuisbezorgd cadeaubon 

Versnel je bestelproces bij Thuisbezorgd met een cadeaubon. Kies je maaltijd, voer bij het afrekenen de code van je tegoedkaart in, en je bestelling wordt meteen verwerkt. Eventueel resterende tegoed blijft beschikbaar voor toekomstige bestellingen. Is het saldo op de cadeaubon niet voldoende? Geen probleem: het verschil kan je gewoon bijbetalen.

Of je nu zelf een Thuisbezorgd giftcard hebt ontvangen, of dat je er een wilt geven, het zal altijd van pas komen. Bestel snel en eenvoudig bij KaartDirect! Maak vooral gebruik van onze cadeaumodule om een dierbare te verrassen met een gepersonaliseerder digitale cadeaubon. Alvast een fijne jaarwisseling!

 

Gerelateerde artikelen:

Thuisbezorgd €20

€20,-

Thuisbezorgd €20

Thuisbezorgd €40

€40,-

Thuisbezorgd €40

Thuisbezorgd €50

€50,-

Thuisbezorgd €50