Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De PlayStation Summer Sale is gestart!

Chris Hofman
De PlayStation Summer Sale is gestart!

Wanneer de zon eindelijk volop schijnt weet je waar het tijd voor is: de Summer Sale van PlayStation. Vanaf vandaag duiken wij met zijn alle weer in de PlayStation Store om te profiteren van een paar ijzersterke deals. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 75%, wat toch wel flink te noemen is. Tijdens deze Summer Sale is het daarom het perfecte moment om een paar van de beste PlayStation exclusives te scoren. Of je nou een PlayStation 4 of PlayStation 5 hebt, er zal ongetwijfeld wat moois voor jou tussen zitten.

De aanraders van KaartDirect

Tijdens de PlayStation Summer Sale zijn er een hele hoop toppers te vinden in de PSN Store. Bij KaartDirect houden we er ook van om een toffe game te checken. Denk bijvoorbeeld aan Tekken 7, een van de betere fighting games die je nu scoort voor slechts €7,49 (was €49,99). Wil je een goede shooter spelen? Dan is Doom Eternal fenomenaal! Nu te ervaren voor €15,99 (standard edition). Andere toffe titels van derde partijen zijn Far Cry 5 (€13,99) en Far Cry 6 (€39,99), It Takes Two (€19,99), Mortal Kombat 11 (€14,99) en Call of Duty: Vanguard – Ultimate Edition (€54,99). GTA V -Premium Edition is nu ook in prijs verlaagd: in plaats van €34,99 is de game nu voor €14,69 te koop. 

In de loop van de tijd krijgen een aantal pareltjes ook vervolg games. Zo komt volgend jaar Star Wars Jedi: Survivor. Dit is het vervolg van Star Wars Jedi: Fallen Order, die nu voor €9,99 te scoren is. Een mooi moment om de game binnen te halen voor het tweede deel verschijnt. Zo is ook God of War voor €9,99 te kopen in de PlayStation Store, waarvan 9 november het tweede deel verschijnt met de naam God of War: Ragnarök.

Snel en eenvoudig PlayStation tegoed kopen

Heb je geen behoefte om je bank- of creditcard gegevens te koppelen aan je Sony account, maar wil je wel de tofste games scoren? Dan bestel je snel en eenvoudig bij KaartDirect PlayStation tegoed. We bieden heel veel verschillende kaarten aan, die je gemakkelijk kunt inlossen op je account. Een PlayStation kaart van 10 Euro is ideaal om een God of War of Star Wars Jedi: Fallen Order te scoren. Ben je van plan meer games naar binnen te harken? Dan hebben we ook PSN cards tussen de €40,- en €120,- beschikbaar. 

Heb je een PlayStation Plus abonnement nodig? Kies bij ons uit PlayStation Plus tegoed voor Essential, Extra of Premium. Profiteer vandaag nog van deze geweldige online service op de PS4 & PS5.

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20

PlayStation Store code €10

€10,-

PlayStation Store code €10