Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De fantastische line-up van Nintendo voor 2024

Nora Vos
De fantastische line-up van Nintendo voor 2024

Een nieuw jaar betekent weer een lading nieuwe Nintendo Switch games. We zijn erg enthousiast over de aankomende games die in de Nintendo eShop beschikbaar zullen zijn. Voor elke Nintendo Switch eigenaar is dit hét moment om je voor te bereiden op een jaar vol avontuur en gameplezier. We hebben een lijst samengesteld van titels (en DLC) die je dit jaar zeker niet mag missen, want er zit behoorlijk veel moois in de pijplijn.

Mario vs. Donkey Kong 

De klassieke rivaliteit tussen Mario en Donkey Kong wordt nieuw leven ingeblazen in Mario vs. Donkey Kong, dat op 16 februari uitkomt. Fans van de oorspronkelijke game op de Game Boy Advance, worden blij gemaakt met verbeterde graphics en nieuwe coöperatieve modus voor twee spelers. Uitdagende puzzels en uitmuntende platformvaardigheden staan centraal. Het doel? De gestolen Mini-Mario's terugwinnen van Donkey Kong. Een must-have voor liefhebbers van strategische puzzels en de iconische Nintendo personages!

Princess Peach: Showtime! 

Op 22 maart krijgt Princes Peach haar eigen avontuur in Princess Peach: Showtime! In deze game neemt ze verschillende rollen aan, van zwaardvechter tot banketbakker en van detective tot kungfu-meester. Deze theatrale transformaties zijn niet alleen vermakelijk, maar ook essentieel om de show te redden. Een spannend en innovatief spel dat de veelzijdigheid van Princes Peach laat zien en spelers een geheel nieuwe ervaring biedt.

Splatoon 3: DLC De Toren der Orde 

Voor fans van Splatoon 3 is er ook goed nieuws te melden: in de lente komt de uitbreiding 'De Toren der Orde' uit. Deze downloadbare content (DLC) is speciaal gemaakt voor de singleplayer-modus en biedt een uitdaging die spelers keer op keer kunnen beleven. Als Agent 8 moeten spelers zich een weg banen door de Toren der Orde, waarbij elk level nieuwe uitdagingen en verrassingen biedt. Deze DLC is exclusief verkrijgbaar als onderdeel van de Splatoon uitbreidingspas en is een absolute aanrader voor fans van het spel.

Luigi’s Mansion 2 HD 

In de zomer wordt het griezelen met Luigi’s Mansion 2 HD. Deze verbeterde versie van het populaire Nintendo 3DS-spel Luigi’s Mansion: Dark Moon, komt naar de Nintendo Switch met grafische upgrades die het spookachtige avontuur naar een hoger niveau tillen. Luigi heeft de opdracht gekregen om griezelige locaties in de Schaduwvallei te bezoeken, om daar spoken te vangen en te verdrijven. Het is een spannend avontuur dat zowel nieuwe spelers als fans van het origineel zal aanspreken.

Paper Mario: The Thousand-Year Door 

Tot slot keert een echte klassieker terug: Paper Mario: The Thousand-Year Door. Deze geliefde Nintendo GameCube game komt naar de Nintendo Switch. Spelers kunnen genieten van het unieke RPG-avontuur van Mario en zijn vrienden, terwijl ze op zoek gaan naar de legendarische schat achter de Millenniumpoort. Deze release belooft nostalgische gevoelens bij fans op te wekken en nieuwe spelers kennis te laten maken met een van de charmantste games in de Paper Mario reeks.

Is dit alles? Zeker niet! Naar verwachting kunnen we in februari weer een nieuwe Nintendo Direct presentatie verwachten, waar ze dieper ingaan op wat er nog meer op stapel ligt. Meestal heeft Nintendo nog enkele verrassingen in petto, waarmee dit jaar wellicht nog mooier wordt dan het uitzicht dat we al hebben! Op deze manier wordt het jaar 2024 fantastisch voor Nintendo fans met een indrukwekkend aanbod van games. Van het herbeleven van klassieke avonturen tot het verkennen van geheel nieuwe werelden, er is voor ieder wat wils. Koop bij KaartDirect Nintendo eShop cards voor tegoed om deze games op de dag van release meteen te ervaren!

 

Gerelateerde artikelen:

Nintendo Switch Online 12 maanden

€19,99

Nintendo Switch Online 12 maanden

Nintendo eShop card €25

€25,-

Nintendo eShop card €25

Nintendo eShop card €50

€50,-

Nintendo eShop card €50