Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Cadeautips voor de feestdagen

Chris Hofman
Cadeautips voor de feestdagen

Ga je binnenkort op bezoek bij familie, maar er mist nog een presentje voor je neefje? Zoek je wat leuks voor een gezinslid om onder de kerstboom te leggen? Kinderen zijn niet altijd de makkelijkste om te pleasen, daarom heeft KaartDirect cadeautips voor jou! Hiermee ga je gegarandeerd een glimlach tevoorschijn toveren.

Ervaar de nieuwste films in de bioscoop

Tijdens de feestelijke decembermaand kan het best als druk worden ervaart. Even alles achter je laten en er op uit gaan is daarom helemaal zo’n gek idee nog niet! De Nationale Bioscoopbon is een leuk cadeau voor iemand die even moet ontsnappen van al het geregel. Of misschien nog wel beter: stuur je eigen kroost de deur uit om thuis wat meer rust te hebben. Heb je wat meer ademruimte nodig om de gourmet voorbereidingen te treffen? Stuur de (kleine) deugnieten de deur uit door ze de Nationale Bioscoopbon cadeau te geven.

Ruime keuze van populair speelgoed

De speelgoedtrends veranderen constant. Wat gisteren tof was, kan de week erop alweer vergeten zijn. Ben je niet thuis in de laatste trends? Geen zorgen, KidsCadeau biedt ontzettend veel keuzevrijheid. Deze keuze cadeaukaart kan onder andere ingewisseld worden bij Top1Toys en Intertoys. LEGO, Duplo, of toch liever L.O.L Surprise? Ze hebben het allemaal. 
KidsCadeau is ook perfect voor tieners, deze cadeaubon wordt zelfs geaccepteerd bij de HEMA, Foot Locker en de Bruna. Je kan het zo gek niet verzinnen, het is allemaal te halen met de KidsCadeau kaart.

Samen gamen met PlayStation Plus

Buitenspelen zit er in de winter helaas niet altijd in, gelukkig kan er online toch nog samen gespeeld worden. Op de razend populaire PlayStation consoles wordt er flink wat gegamed. Nog ‘één laatste potje’ FIFA, Warzone of Fortnite zal velen bekend in de oren klinken. Om samen te kunnen spelen, is er wel een PlayStation Plus abonnement nodig. 

Het lidmaatschap is verkrijgbaar in drie varianten (Essential, Extra en Premium) welke allemaal hun eigen voordelen hebben. Om er maar een te noemen: PS Plus Premium geeft meteen toegang tot een grote collectie van de beste spellen. Ben je benieuwd naar alle voordelen van de verschillende varianten? Lees dan deze blog om alles over dit mooie cadeau te weten te komen.

PlayStation Plus Extra - 12 maanden (tegoed)

€99,99

PlayStation Plus Extra - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht
PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

€59,99

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht
PlayStation Plus Premium - 12 maanden (tegoed)

€119,99

PlayStation Plus Premium - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht
KidsCadeau

€5,- tot €150,-

KidsCadeau

Bestellen
Nationale Bioscoopbon

€5,- tot €150,-

Nationale Bioscoopbon

Bestellen