Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Betalen voor Uber en Uber Eats met een gift card

Chris Hofman
Betalen voor Uber en Uber Eats met een gift card

Voor vele zal het geen onbekende naam zijn, maar wat doet Uber nou eigenlijk? Heel simpel gezegd verzorgt Uber vervoersdiensten die het dagelijkse leven makkelijker maken. Op dit moment bieden ze twee services: persoonlijk vervoer en maaltijdbezorging. Ben jij in het bezit van een smartphone? Gebruik dan de Uber (Eats) app. Het bestellen van een taxi is dankzij deze app ontzettend gemakkelijk. Heb je zin in een gezonde maaltijd? Bij Uber Eats vind je aangesloten restaurants bij jou in de buurt. De perfecte manier om je favoriete gerecht te bestellen, of een nieuwe restaurant in de buurt te ontdekken. Bij KaartDirect kan je de Uber Gift Card kopen. Hiermee zet je tegoed op je account, of geef je Uber money aan een vriend(in) cadeau.

Hoe werkt Uber?

Uber heeft de taxi-wereld op zijn kop gezet. Waar je voorheen een lokale vervoerder moest zoeken, opbellen, of een taxi aan de straat aan moest houden, kan je nu alles regelen op je smartphone. Aan de hand van jouw locatie bepaal je waar je opgehaald wilt worden en geef je het adres op waar je heen wilt gaan. Je hebt de keuze uit verschillende type auto's, ga je voor milieubewust of wil je reizen in luxe? Ga voor een chauffeur in de buurt en je weet meteen hoe lang je nog moet wachten op je vervoer. De kosten zijn direct inzichtelijk en worden in rekening gebracht via de ingestelde betaalmethode. Gebruiksvriendelijker gaat het niet worden!

Hoe werkt Uber Eats?

Uber Eats is dé verzamelplaats voor restaurants en (nacht)winkels die bij jou in de buurt bezorgen. Op de site en in de app kan je aangeven waar je zin in hebt. Het aanbod is zeer uiteenlopend: van Mexicaans tot Argentijns, van Turks tot Italiaans. Als het lokale restaurant samenwerkt met Uber Eats, dan kan jij wat lekkers laten bezorgen.

Gemak dient de mens met Uber tegoed

Wil je iemand verrassen met een Uber Gift Card of wil je niet een creditcard koppelen aan de Uber app? Dan is de Uber cadeaukaart dé optie om tegoed aan een account toe te voegen. De cadeaukaart is via de site, of app in te wisselen. Onder het menupictogram kies je Wallet, om daarna de cadeaubon te verzilveren. Zodoende wordt het saldo opgewaardeerd en kun je Uber Money als betaalmiddel gebruiken. Mochten er meerdere betaalmethodes aan het account zijn gekoppeld, zorg er dan voor dat Uber Money als primair betaalmiddel staat ingesteld.

Snel en eenvoudig te bestellen bij KaartDirect

Een Uber cadeaubon bestel je al vanaf 25 euro bij KaartDirect. Je hebt de mogelijkheid om zelf een bedrag in te vullen tot maximaal 150 euro. Wil je iemand Uber Money cadeau geven? Dat kan natuurlijk ook. De code van de Uber gift card is niet persoonsgebonden en kan je aan iemand cadeau doen. Op de productpagina van de Uber cadeaubon kies je het gewenste bedrag en daarna voeg je het product toe aan je winkelmandje. Kies daarna uit een van onze betaalmethodes (bijvoorbeeld iDEAL, PayPal, Klarna of met een creditcard) en dan krijg je binnen enkele seconden de code op je scherm te zien. De Uber cadeau code sturen wij voor de zekerheid ook naar het opgegeven emailadres.

 

Gerelateerde artikelen:

Uber Cadeaubon

€25,- tot €150,-

Uber Cadeaubon

Bestellen