Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Geef een smakelijk cadeau: de RestaurantCadeaukaart

Chris Hofman
Geef een smakelijk cadeau: de RestaurantCadeaukaart

Het najaar is in volle gang, nog even en de periode van de feestdagen breekt aan. Een tijd vol gezelligheid, waarbij regelmatig uitbundig gegeten zal worden. Van chocoladekruidnoten snaaien in aanloop naar Sinterklaas, tot een royale maaltijd tijdens Kerst serveren. Veel huishoudens doen maar wat graag mee aan deze tradities. Toch zal niet iedereen staan te springen om de keuken in te duiken... Gelukkig is er altijd een oplossing binnen handbereik! Bij KaartDirect hebben wij een attente cadeaubon om iemand lekker mee te verwennen: het RestaurantCadeau.

Ken je iemand die geen ster is in de keuken, maar het wel verdient om eens te genieten van een uitgebreid diner? Dan is de Restaurant Cadeaukaart een goed idee om te geven. Het kan ook gebruikt worden als initiatiefmaker om samen met een groepje vrienden ergens uiteten te gaan. Wat je intenties ook zijn met dit smakelijke cadeau, bij KaartDirect bestel je het snel en eenvoudig.

RestaurantCadeau besteden

Er zijn veel eetgelegenheden in Nederland beschikbaar waar de RestaurantCadeaukaart wordt geaccepteerd. Neem een kijkje op de website van RestaurantCadeau voor een compleet overzicht van alle deelnemende partijen. Vind je dat er genoeg goede tenten tussen zitten? Maak gebruik van onze gifting module onder het tabje ‘Stuur als cadeau’ om iemand te blij te maken met een gepersonaliseerde digitale cadeaubon.

Het grote voordeel van een digitale cadeaubon

We hebben het allemaal weleens meegemaakt: je bent te laat met het kopen van een cadeau of bent het presentje thuis vergeten. Het kan de beste nu eenmaal overkomen. Dankzij KaartDirect heb je op ieder moment, een leuk cadeau binnen handbereik. Onze digitale cadeaukaarten worden binnen 1 minuut geleverd en zijn meteen te gebruiken. Zo scoor je op de valreep toch nog een mooi geschenk. Vanaf 5 euro heb je de mogelijkheid om een restaurant bon aan iemand te geven, tot een bedrag van 150 euro als je flink wilt uitpakken.

 

Gerelateerde artikelen:

RestaurantCadeau

€5,- tot €150,-

RestaurantCadeau

Bestellen