Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Hoe werkt de paysafecard prepaid creditcard?

Lennard Verhage
Hoe werkt de paysafecard prepaid creditcard?

De paysafecard Mastercard prepaid creditcard

Om online en offline betalingen te kunnen verrichten zijn er allerlei betalingsmiddelen beschikbaar. Vanwege het gemak en de veiligheid, is de creditcard erg populair. Het nadeel is dat deze veelal met een (forse) bijdrage voor gebruik komt. Niet ideaal als je de creditcard slechts af en toe nodig hebt. Ook zijn de meeste reguliere creditcards persoonsgebonden, dat gaat niet op voor de paysafecard prepaid creditcard. Voorafgaand aan gebruik zet je eerst tegoed op de kaart. Daarna kan je anoniem en met hetzelfde gemak als een normale creditcard, betalingen online en offline verrichten.

De paysafecard Mastercard is een uitstekende prepaid creditcard. Nog niet bekend met deze kaart? Wij leggen je in dit artikel uit hoe het werkt en waarom dit het ideale betaalmiddel is voor jou! Het aanvragen van de paysafecard MasterCard gaat via een eenvoudig proces. Daarna heb je een fijne prepaid creditcard bij de hand waarmee je anoniem, veilig en efficiënt kunt betalen!

paysafecard Mastercard aanvragen

Om de prepaid creditcard te kunnen gebruiken, heb een de fysieke kaart nodig. Op de website van paysafecard maak je een account, met bijhorende rekening aan. Bezoek deze pagina om je gratis te registreren. Dit gaat aan de hand van een standaardprocedure, waarbij wat informatie van je wordt gevraagd. Het is weinig anders dan een normaal registratieproces. Doorloop de stappen en daarna is je account geactiveerd.

Nu je een account hebt, beschik je ook over een paysafecard rekening. De volgende stap is dat je geld naar rekening overmaakt. Dit kan direct vanaf een bankrekening, maar ook via een paysafecard tegoedcode, die je hier kunt bestellen. Dit is belangrijk, want je hebt tegoed nodig om de prepaid creditcard te kunnen gebruiken.

De paysafecard prepaid creditcard kan vanuit je 'my paysafecard' account worden aangevraagd. Login en klik op het kopje 'paysafecard Mastercard' of ga direct naar deze pagina. Er moet minimaal een bedrag van 9,90 euro op de paysafecard rekening staan om de prepaid creditcard aan te kunnen vragen. Na het bestellen van de kaart, heb je direct de kosten voor het eerste jaar voldaan. Daarna wordt een bedrag van 9,90 euro jaarlijks automatisch van je paysafecard rekening afgeschreven. Voor een compleet overzicht van alle kosten en tarieven, kan je op deze pagina terecht. 

Geld op de prepaid creditcard zetten

Om de Mastercard prepaid creditcard aan te vragen en betalingen te kunnen verrichten, resteert alleen nog het storten van tegoed. Dit gaat eenvoudig via één account, omdat je paysafecard rekening en de prepaid Mastercard aan elkaar gekoppeld zijn. Bij KaartDirect.nl zijn vier paysafecard tegoeden verkrijgbaar, ter waarde van: 10 euro, 25 euro, 50 euro of 100 euro. Dit tegoed wordt na betaling direct als tegoedcode op je scherm weergegeven. Daarnaast wordt de code per mail toegestuurd, zodat je deze op een later moment kunt gebruiken.

Login op 'my paysafecard' en vul de pin 16-cijferige pincode in om het tegoed aan je account te koppelen. Zodra het tegoed op de rekening staat, ben je klaar voor de aanvraag van de prepaid creditcard. Bezoek deze pagina, of navigeer naar het kopje 'paysafecard Mastercard' bovenaan de pagina en volg de instructies. Na aanvraag zal de kaart binnen 20 dagen geleverd worden. De prepaid creditcard is in samenwerking met Mastercard en dat is gunstig. Mastercard is een van de grootste betalingsproviders ter wereld en wordt op veel plaatsen als betaalmiddel geaccepteerd.

paysafecard gebruiken

Een paysafecard tegoedcode staat gelijk aan het bedrag dat je hebt gekocht. De code kan op een paar manieren gebruikt worden. De eerste manier is voor een transactie op een website die paysafecard accepteert als betaalmiddel. Daar komt de prepaid creditcard, of je paysafecard rekening verder niet aan te pas. De tweede manier is om met de pincode je paysafecard rekening aan te vullen. Het paysafecard tegoed op je prepaid creditcard kan daarna wereldwijd (online en offline) gebruikt worden waar Mastercard geaccepteerd wordt. Dit kan met alle paysafecard tegoeden die je hier bij KaartDirect aanschaft.

Extra voordelen

Je hebt jouw prepaid creditcard zo aangevraagd en na levering is het in gebruiken nemen van de kaart zo gepiept. Voor meer toelichting kan je bij de FAQ terecht van paysafecard, die je hier terug kunt vinden. Verder stippen we graag nog aan welke voordelen je hebt bij het gebruik van de paysafecard MasterCard:

   - Je aankopen zijn beschermd dankzij een extra veiligheidsniveau;

   - Wereldwijd te gebruiken op elk adres waar MasterCard geaccepteerd wordt;

   - Zie alle transacties terug in je account of op de mobiele app;

   - Veilige transacties op alle apparaten en betrouwbare service.

Bestel bij KaartDirect.nl jouw paysafecard tegoed en profiteer van de voordelen die je met de paysafecard Mastercard hebt.

 

Gerelateerde artikelen:

paysafecard €25

€25,-

paysafecard €25

paysafecard €50

€50,-

paysafecard €50

paysafecard €100

€100,-

paysafecard €100