Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Back to school header

Boost goede voornemens met een cadeaukaart

Een nieuw jaar is aangebroken: we laten de feestelijke activiteiten van de afgelopen weken achter ons en het is tijd om het normale leven weer op te pakken. Misschien is het tijd om een plan te maken om van die extra kilo's af te komen, of ben je er klaar voor om te stoppen met een slechte gewoonte. Nu is het tijd om de daad bij het woord te voegen, de tijd van de goede voornemens is hier!

Je hebt vast wel mensen in je omgeving die vol moed het nieuwe jaar zijn begonnen met een goed voornemen. Maar vaak weet je op voorhand al dat dit nergens toe zal leiden. Een beetje motivatie en een steuntje in de rug kan in zo’n geval wonderen doen als je het beste met elkaar voor hebt. Om deze reden hebben we een aantal cadeaukaarten geselecteerd, die motiveren en helpen bij het behalen van persoonlijke doelen!

Een gezonde levensstijl onderhouden

Afvallen, stoppen met roken en gezonder leven zijn de meest voorkomende goede voornemens. We zullen het niet ontkennen: we willen allemaal wel een goddelijk lijf hebben en fit door het leven gaan. Ken je iemand die dit elk jaar weer roept, maar nog nooit tot een resultaat is gekomen? Ter motivatie hebben we een aantal leuke cadeaukaarten in ons assortiment. De Sports Gift Card of het SportCadeau zijn ideale cadeaukaarten om iemand in beweging te laten komen! Is hij of zij al bezig met sporten? Geef dan een Vitaminstore gift card, want supplementen zijn minstens zo belangrijk als het bewegen zelf. En voor diegene die als smoes gebruikt dat de sportschoenen of -kleding niet meer past (en we kunnen wel raden waarom), geef je een Decathlon cadeaukaart. We hebben aan alles gedacht.

Beloftes nakomen

‘Ja schat, we gaan een keer wat doen’ of ‘volgende week heb ik weer tijd’, zijn van die uitspraken die nooit echt geloofwaardig overkomen. Daarom is het een goed moment om stappen te zetten en een beloftes na te komen. Geef daarom een Weekendjeweg- of Airbnb-cadeaukaart als attent gebaar en boek samen direct een leuk uitje. Als alternatief hebben we voor festivalgangers bij KaartDirect ook het Festival Cadeau te koop.

Gun een ander tijd voor zichzelf

Een drukke baan, weekenden volgepland met afspraken, bij sommigen blijft er weinig tijd over voor ontspanning. Er zijn genoeg mensen die als goede voornemen hebben om het iets rustiger aan te doen. Helaas lukt het vaak niet om een dagelijks ritme anders in te richten. Daar heeft KaartDirect ook iets voor in het assortiment: de Thermen cadeaukaart of de sauna cadeaukaart. In een compleet verzorgd resort in de watten gelegd worden, of in een van de deelnemende spa's lekker tot rust komen doet iedereen goed.

Verlaat de comfortzone en leer iets nieuws

Voor iedereen die vastzit in een routine, is het een goed idee om iets nieuws te proberen. Geef een bol.com cadeaukaart of de Boekenbon om bijvoorbeeld een informatief boek in huis te halen voor een nieuwe hobby. Daarnaast bieden wij ook de SnowWorld gift card aan, ideaal om in Nederland te leren skiën of snowboarden. Misschien is schaatsen een beter idee? Het SchaatsCadeau is zowel voor nieuw materiaal als voor lessen inzetbaar. Doorbreek routines met deze originele cadeaukaarten en ontdek nieuwe mogelijkheden, zelfs midden in de winterse kou.

Met zoveel goede voornemens en intenties heeft KaartDirect altijd het juiste steuntje in de rug beschikbaar. Gebruik onze cadeaumodule om de ontvanger extra te stimuleren met een persoonlijk bericht. Goede voornemens zijn er tenslotte om ons te verbeteren, en elke vorm van steun is altijd welkom.

 
KaartDirect Logo Icon