Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Wat moet je kiezen: boekenbon, boek en bon, of een ebook bon?

Wat moet je kiezen: boekenbon, boek en bon, of een ebook bon?

Er zijn veel opties beschikbaar om een boekenwurmen te verrassen die het ene na het andere verhaal verslinden. Maar wat is nu de beste, of meest veelzijdigste optie? Een boek, een boekenbon die meer flexibiliteit biedt of een bon voor een ebook? Hier navigeren wij jou door de opties heen, zodat je de beste keuze maakt. Bij KaartDirect vind je voor elk type lezer de beste cadeaubon!

Boekenbonnen voor fysiek leesvoer

Een (digitale) boekenbon is al jaren een vertrouwd geschenk voor lezers. Het biedt de ontvanger de vrijheid om zelf een boek uit te kiezen, bij een van de aangesloten boekhandels. Deze bonnen zijn perfect voor iedereen die het gevoel van papieren pagina's waardeert en graag een fysiek boek in handen heeft. Het geven van een boekenbon stimuleert niet alleen de leeslust, maar is ook het ideale geschenk voor iedereen die waarde hecht aan de traditionele vorm van lezen. 

Suggesties:

Boekenbon voor e-readers

Voor de moderne boekenwurm die de voorkeur geeft aan digitale boeken, zijn ebook bonnen zoals de Rakuten Kobo, Bol.com en Amazon gift cards een uitstekende keuze. Deze cadeaukaarten bieden toegang tot een enorm aanbod van digitale boeken, die men op een eReader zoals de Kobo of Kindle kan lezen. De Rakuten Kobo gift card is ideaal voor wie al een Kobo eReader bezit, terwijl een Amazon gift card past bij gebruikers van een Kindle. Deze cadeaubonnen komen uitstekend van pas voor de lezer die graag zijn hele bibliotheek digitaal bij zich draagt, bijvoorbeeld mee op reis.

Suggesties:

Geef een boek met een gift card

Een andere creatieve optie is om een fysiek boek te combineren met een digitale cadeaubon uit ons assortiment. Deze combinatie maakt het cadeau persoonlijk en tegelijkertijd flexibel. Bijvoorbeeld: je kiest een mooi boek uit dat je aanvult met een KaartDirect Keuze Cadeaukaart, die de ontvanger toelaat om zelf nog een extraatje uit te kiezen. 

Met KaartDirect geef je altijd een mooi geschenk!

Of je nu kiest voor een traditionele boekenbon, een digitale ebook bon, of een combinatie van een boek met een cadeaubon, bij KaartDirect bieden we diverse opties om de boekenliefhebber blij te maken. Elk type boekgeschenk heeft zijn unieke voordelen en we weten zeker dat welke keuze je ook maakt, het cadeau altijd in de smaak valt. 

Boekenbon

€5,- tot €150,-

Boekenbon

Bestellen
BoekCadeau

€5,- tot €150,-

BoekCadeau

Bestellen
Bol.com

€5,- tot €150,-

Bol.com

Bestellen