Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Wat is Roblox Premium?

Chris Hofman
Wat is Roblox Premium?

Roblox Premium is de abonnementsservice voor Roblox. Dit premium lidmaatschap biedt verschillende voordelen voor spelers om hun speelervaring te verbeteren. KaartDirect legt uit wat de voordelen zijn van Roblox Premium, de kosten en waarom het de moeite waard is om een maandelijks abonnement af te sluiten. 

Voor wie is Roblox Premium geschikt?

Roblox Premium is ontworpen voor spelers die het meest uit Roblox willen halen. Of je nu een jonge gamer bent die graag nieuwe spelmodus ontdekt, een ontwikkelaar die eigen Roblox creaties wilt verkopen of iemand die het liefst exclusieve in-game items verzameld, met Roblox Premium is het mogelijk! Het lidmaatschap is ook erg interessant voor spelers die regelmatig Robux kopen, omdat het abonnement je namelijk maandelijks extra Robux oplevert.

Waarom zou je een Roblox Premium abonnement nemen?

Een van de grootste voordelen van Roblox Premium is dat je elke maand Robux ontvangt en 10% extra krijgt in vergelijking met losse aankopen. Dit kan worden gebruikt voor nieuwe games, avatar-aanpassingen te doen en om unieke in-game items te kopen. Daarnaast krijg je met een Premium abonnement exclusieve toegang tot bepaalde items en betere uitbetalingen als je zelf games of items verkoopt. 

Hieronder staan alle voordelen van Roblox Premium op een rijtje:

Neem een Premium abonnement op Roblox

Roblox biedt drie verschillende abonnementsopties, elk met een eigen prijs en aantal Robux. Je kunt kiezen uit de volgende opties:

Hoe neem je een Roblox Premium abonnement?

Je kunt een Premium abonnement via de officiële Roblox website afsluiten. Je dient alleen wel je bankgegevens te koppelen aan je Roblox-account, om vervolgens het gewenste abonnement te selecteren. Wil je echter geen bankgegevens delen met Roblox? Koop dan Robux kaarten bij KaartDirect. Het tegoed zet je op je Roblox account, en kun je vervolgen gebruiken om er een Roblox Premium abonnement naar keuze mee af te sluiten.

Robux kopen met KaartDirect

Als je Robux nodig hebt, maar niet vast wilt zitten aan een maandelijks abonnement, dan kun je ook kiezen voor het kopen van een Roblox kaart via KaartDirect. We bieden verschillende waarden aan en zelfs de mogelijkheid zelf de waarde te kiezen van je Roblox cadeaukaart. Ken je iemand die altijd zonder Robux zit of waarvan zijn/haar Premium abonnement net verlopen is? Stuur dan vandaag nog een gepersonaliseerde cadeaukaart op naar de gelukkige!

Roblox Gift Card

€10,- tot €200,-

Roblox Gift Card

Bestellen