Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De beste Lyca databundels

Lennard Verhage
De beste Lyca databundels

Het gebruik van internet op je mobiele telefoon is tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Iedereen beschikt over een smartphone die in staat is om applicaties te installeren, sociale media te bezoeken, spelletjes te spelen, te e-mailen en ga zo maar door. Het is in deze natuurlijk wel handig om over internet te beschikken, ook in het buitenland en dat kan bij Lyca middels een internationale bundel voor data. Dit op twee manieren: abonnement en prepaid.

In het geval van prepaid ben je natuurlijk afhankelijk van het tegoed dat je tot je beschikking hebt. In de klassieke vorm werd elk gebruik van je beschikbare tegoed afgeschreven en hoewel dit nog steeds bestaat, is het een stuk interessanter om met een vaste bundel te werken. Die kan je afstemmen op jouw persoonlijke gebruik tegen een aantrekkelijke prijs, waardoor je meer mogelijkheden voor je geld krijgt. Maar welke Lyca internationale bundel moet je dan hebben? We zetten er drie op een rijtje.

Lyca Alles-in-1L bundel

Dé bundel voor de veelvuldige gebruiker van zijn of haar smartphone. Deze bundel is een van de meest aantrekkelijke die verkrijgbaar is. Je krijgt hiermee namelijk Lycamobile internationaal en dat in een haast onbeperkte vorm. Zo kun je onbeperkt bellen en sms’jes sturen, dit volgens een fair use policy. Dit wil zeggen 300 minuten en 300 sms’jes per dag. Daarnaast krijg je maar liefst 35GB aan data, wat bijzonder veel is. Dit werkt natuurlijk in heel Europa en dat kost je slechts 30,-. Deze bundel kun je hier bestellen.

Lyca Databundel XL

Nog zo’n mooie bundel van Lyca. Het betreft hier specifiek een Lyca internationale bundel voor internet. Gebruik je eigenlijk alleen maar internet op je smartphone? Dan is het wat zinloos om een bundel met bellen en sms’en te nemen. Kies dan zeker voor Lyca internet in het buitenland met de Lyca Databundel XL. Die geeft je voor € 30,- de beschikbaarheid over € 10GB en daarmee ben je altijd online. Bestel deze Lyca internationale bundel hier.

Lyca Databundel XS

Tegenover de bundel met een forse omvang in data en eventuele extra mogelijkheden, is er ook juist een kleine variant beschikbaar. Het betreft dan de Lyca Data XS bundel, die je voor slechts € 5,- hier bij KaartDirect.nl kunt bestellen. Deze bundel geeft je 500MB Lyca internet in het buitenland, wat het eveneens tot een internationale bundel maakt. Je kunt hier volop mee internetten en je bent altijd via WhatsApp bereikbaar.

De keuze voor Lycamobile internationaal is prettig, want je krijgt altijd tegoed dat je in heel Europa kunt gebruiken. Dit zonder beperkingen of extra kosten. Daarnaast is het advies om goed te kijken bij een Lycamobile internationele bundel wat de promoties zijn. Vaak krijg je bovenop de basis nog een extra tegoed als een bonus, waardoor je nog langer van Lycamobile internationaal kunt profiteren

Op zoek naar een andere bundel van Lycamobile? Bekijk dan zeker even ons overzicht.

 

Gerelateerde artikelen:

Lyca Alles-in-1L Bundel

€30,-

Lyca Alles-in-1L Bundel

Lyca Databundel XS

€5,-

Lyca Databundel XS

Lyca Databundel XL

€30,-

Lyca Databundel XL

Uitverkocht