Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Verstuur een cadeaukaart met persoonlijke boodschap

Isa Hengeveld
Verstuur een cadeaukaart met persoonlijke boodschap

Sinds kort heeft KaartDirect.nl een nieuwe functie gelanceerd wat het geven van digitale cadeaukaarten nog leuker en feestelijker maakt. Met ons eenvoudige drie stappen plan heb je in mum van tijd een leuk cadeau met persoonlijke boodschap. Vervolgens kan je een cadeaukaart naar keuze via de mail opsturen. Door het kiezen van een toepasselijk design en het bijvoegen van een kort berichtje verras je de ontvanger op een super leuke en persoonlijke manier. Door de ruime keuze in cadeaukaarten zit er gegarandeerd iets bij voor je familieleden, vrienden of zakenrelaties. Mocht je er niet bij kunnen zijn tijdens de babyshower, verjaardag, Sinterklaas of Kerstmis? Dan biedt het opsturen van een feestelijk versierde cadeaukaart ook nog eens de perfecte oplossing!

 

Hoe werkt de nieuwe tool van KaartDirect?

Het geven van een cadeaukaart persoonlijk maken en het ook nog eens op een digitale manier feestelijk aankleden, dat kan allemaal met de nieuwe tool van KaartDirect.nl. Wij bieden namelijk een brede variatie van cadeaukaarten en variaties aan die je op een persoonlijke manier kunt versturen.

Via deze pagina is het soort cadeaukaart kiezen het eerste wat je moet doen. Van PlayStation tot Zalando en van Bol.com tot WeekendjeWeg, we bieden voor iedereen wel wat wils aan. Zodra je de keuze hebt gemaakt welk product je cadeau wit doen, sta je voor de keuze met welk design je de kaart wilt versieren. Voor elke gelegenheid is er wel een passend design. Zo zijn er een aantal opgemaakt in Sinterklaas thema, maar heb je ook verschillende thema’s voor verjaardagen, kerst en liefde. Vervolgens kun je bij stap twee de gegevens van jou en de ontvanger invullen. Daarnaast bepaal je hier ook de waarde van de cadeaukaart en kan je in de meeste gevallen kiezen tussen verschillende bedragen, mits van toepassing.

Een ander handigheidje aan onze tool is dat je zelf kan bepalen wanneer de cadeaukaart wordt geleverd bij de ontvanger. Op deze manier kan je zelfs al maanden van tevoren de cadeaukaart bestellen en wordt het gewoon op de gewenste datum bij de ontvanger in de mailbox geleverd. Ideaal dus voor als je van jezelf weet dat je vaak verjaardagen of andere speciale dagen op de dag zelf vergeet.

Wat onze tool uiteindelijk helemaal afmaakt is dat je een persoonlijke boodschap kunt toevoegen. Dit is ideaal om het versturen van een cadeaukaart toch nog een beetje een persoonlijke touch te geven. Je kan er een super leuk berichtje bijschrijven als verjaardag groet, bedankje of gewoon zomaar. Je kan dit helemaal personaliseren naar jouw wensen door kleine details en accenten toe te voegen. De ontvanger zal het op deze persoonlijke manier nog meer waarderen!

 

Het perfecte cadeau

Met het versturen van een digitale cadeaukaart verras je de ontvanger alsnog op een super leuke en virtuele manier. Bij het openen van de mail ziet de ontvanger jouw leuke uitgekozen design met de cadeaukaart in het beeld springen. Het leveren per e-mail zorgt er ook voor dat de cadeaukaart niet ergens in de kast belandt er vergeten wordt. In de mail kan de cadeaukaart altijd makkelijk worden teruggevonden. Niet alleen de ruime keuze aan producten is iets wat dit cadeau zo ideaal maakt, maar er zitten nog veel meer voordelen aan vast. Omdat de cadeaukaart met code via de mail wordt verzonden zitten er voor jou als gever geen extra kosten aan vast. Daarnaast is het volledig veilig, milieuvriendelijk en scheelt het jou weer een bezoekje aan de winkel. Super veel voordelen dus voor zowel de ontvanger als voor degene die het cadeau geeft.

 

Voordelen cadeaukaart

Het geven van een cadeaukaart is geschikt voor iedere gelegenheid en is de perfecte oplossing voor als je niet weet wat voor cadeau je moet kopen, maar het geven van geld ook een beetje saai vindt. Nu kan je die een vriendin die zo van mode houdt gewoon een persoonlijk presentje geven door bijvoorbeeld de cadeaukaart van Zalando of die van FashionCadeau te versturen. Heeft je vader of vriend de grootste plannen met klussen, maar weet jij niet wat voor gereedschap hij daar allemaal voor nodig heeft? Door het geven van KlusCadeau geef je hem zelf de ruimte in wat hij ervoor kan halen (en hoef jij je niet te verdiepen in allerlei oninteressante gereedschapspullen). Je geeft de ontvanger de complete vrijheid in wanneer ze het willen verzilveren en wat ze van de cadeaukaart willen halen. Daarnaast voorkom je bij het geven van een cadeaukaart ook nog eens het ongemak van dubbele cadeaus, want het krijgen van meerdere cadeaukaarten is voor de ontvanger geen enkel probleem!