Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Uitgebreid assortiment pre-paid betaalkaarten, nieuw bij KaartDirect.nl!

Roy Wijkstra
Uitgebreid assortiment pre-paid betaalkaarten, nieuw bij KaartDirect.nl!

Bij KaartDirect.nl hebben we deze week ons assortiment flink utigebreid. Zo hebben we een nieuwe categorie toegevoegd op de website, namelijk Betaalkaarten. Super handig wanneer je veilig en snel gebruik wilt maken van diverse internetservices. Deze betaalkaarten zijn aan te schaffen met diverse betaalmogelijkheden en worden direct na betaling geleverd, op je scherm en per email.

We bieden drie soorten betaalkaarten aan, namelijk paysafecard, Neosurf en Ticket Premium. De betaling met één van deze producten gaat op basis van een volledig anonieme pincode en dat geheel zonder enige tussenkomst van een bank of creditcardmaatschappij. Zo kun jij er zeker van zijn dat niemand ooit kan meekijken met wat je gekocht hebt en waar.

Mocht je willen afrekenen met paysafecard voor één van onze vele andere producten op KaartDirect, dan kun je tijdens het afrekenen ook voor paysafecard kiezen. Zo bieden we ook PlayStation, Nintendo en Xbox tegoed aan naast cadeaukaarten voor populaire en bekende ketens. 

paysafecard €50

€50,-

paysafecard €50

Neosurf €50

€50,-

Neosurf €50

Ticket Premium €50

€50,-

Ticket Premium €50

Uitverkocht