Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Profiteer van de MAR10 deals in de Nintendo eShop

Chris Hofman
Profiteer van de MAR10 deals in de Nintendo eShop

Er is geen beter moment dan nu om de eShop op de Nintendo Switch te bezoeken, helemaal als je een fan van Super Mario bent. Mario staat de komende tijd in schijnwerpers, en terecht! Jaarlijks zet Nintendo de geliefde mascotte op 10 maart in het zonnetje, deze datum is daarom omgedoopt tot MAR10. Gamers kunnen tijdlijk genieten van geweldige deals op de leukste games. Om het feest compleet te maken is de langverwachte 'The Super Mario Bros' film eindelijk in de Nederlandse bioscopen te zien. Als fan van Mario beleef je nu een fantastische tijd!

Grijp je kans met ronde twee!

Op 5 april was de eerste ronde van de Mario sales in de Nintendo Switch eShop. Een viertal top-games die allen te maken hebben met Mario of zijn bekende vrienden. Nu is het tijd voor de tweede ronde met afgeprijsde games. Wij hebben de beste titels die tot 4 mei met korting te verkrijgen zijn voor je op een rij gezet: 

Er zijn momenteel ook andere games in prijs verlaagd, zoals Hollow Knight, Mario + Rabbids Kingdom Battle, Cult of the Lamb en meer. Neem dus vooral een kijkje in de Nintendo eShop om een leuke deal te scoren!

Vul je Nintendo eShop tegoed aan bij KaartDirect

Om gebruik te maken van een (of meerdere) van de vele dealtjes in de Nintendo eShop, koop je snel en eenvoudig Nintendo tegoed bij KaartDirect. Maak een keuze uit een van onze Nintendo eShop cards, en sla je slag zo lang de Mario kortingsdeals van kracht zijn. Het voordeel van een Nintendo eShop card bij KaartDirect, is dat je niet je bankgegevens hoeft te koppelen aan je Nintendo account. Je kan ook je kroost blij maken met Nintendo tegoed, zodat zij zelf iets leuks kunnen aanschaffen in de Nintendo eShop.

 

Gerelateerde artikelen:

Nintendo eShop card €15

€15,-

Nintendo eShop card €15

Nintendo eShop card €25

€25,-

Nintendo eShop card €25

Nintendo eShop card €50

€50,-

Nintendo eShop card €50