Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Onze cadeautips voor februari

Chris Hofman
Onze cadeautips voor februari

Tijdens deze maand vol liefde heeft KaartDirect een paar leuke cadeautips voor jou op een rijtje gezet. Naast gelegenheden zoals verjaardagen en bedankjes is er natuurlijk ook Valentijnsdag. Een mooi moment om je dierbaren iets te schenken. Om deze reden hebben wij de ideale cadeaukaarten voor de maand februari speciaal voor jou geselecteerd. Lees snel verder om meer te weten te komen!

Romantisch samen naar de film

Met de Nationale Bioscoopbon trakteer je iemand op een filmervaring. Dit kan natuurlijk van alles zijn; van de nieuwste actie & sensatie, tot een romantische komedie. Bij KaartDirect verpak je via onze cadeau module de bon als een leuke verrassing. Voeg een leuk bericht toe en nodig hem/haar uit om samen met jou een filmpje pakken. Zeker een leuke binnenkomer voor tijdens Valentijnsdag!

Een cadeaukaart waar je veel mee kan

Is er iemand jarig en wil je een divers cadeau geven? Met de H&M cadeaukaart heeft iemand de mogelijkheid om nieuwe kleding en accessoires uit te kiezen. Voor casual kleding ben je aan het juiste adres bij de H&M, maar ook sportieve kleding behoort tot de collectie. Toch naar iets anders op zoek? De H&M cadeaukaart is ook te gebruiken bij de H&M Home afdeling, waarmee de ontvanger iets leuks kan uitkiezen voor in huis.

Laat iemand stralen met een nieuw sieraad

In het teken van Valentijnsdag is een mooi sieraad geven zeker een goed idee. Het kan wel lastig zijn om in te schatten wat de lieftallige wederhelft precies leuk vindt. Geen zorgen, met een Lucardi cadeaukaart kan de ontvanger zelf het sieraad uitkiezen. Zo bega jij geen miskoop en is de ontvanger van de cadeaukaart gegarandeerd tevreden!

Leuk voor hem & haar

Een cadeau voor zowel hem als haar: de Douglas cadeaukaart. Iedereen kan terecht bij deze winkel voor een nieuw geurtje of andere body care producten. Daarnaast is er ook veel te vinden op het gebied van accessoires, zodat je er tip-top uit kunt zien. Bij KaartDirect kan je de cadeaukaart een waarde geven tussen de 10 en 100 euro. Opties die leuk zijn als kleinigheidje of om eens flink mee uit te pakken.

Het voordeel van KaartDirect

Ben je helemaal vergeten om iets voor je geliefde kopen en is het al 14de? No worries! Bij KaartDirect zijn alle producten digitaal, wat betekent dat je 'a la minute' een mooi cadeau kunt regelen! Wij staan altijd voor je klaar zodat jij waar, of wanneer dan ook, een geliefde kunt verblijden met een leuk geschenk.

Nationale Bioscoopbon

€5,- tot €150,-

Nationale Bioscoopbon

Bestellen
H&M

€5,- tot €150,-

H&M

Bestellen
Lucardi

€5,- tot €150,-

Lucardi

Bestellen
Douglas

€10,- tot €100,-

Douglas

Bestellen