Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Valentijnsdag header

Wanneer is Valentijnsdag 2024?

Op woensdag 14 februari is het Valentijnsdag: tijd om je geliefde extra in het zonnetje te zetten. Ga een romantisch avondje dineren, verras hem/haar met een leuk presentje of boek een tripje om er samen lekker op uit te trekken. De periode naar Valentijnsdag toe hebben winkels en merken leuke aanbiedingen beschikbaar, waar jij slim van kunt profiteren. Het gaat uiteindelijk vooral om het gebaar.

Hoe vind ik een leuk Valentijnsdag cadeau?

Naast de bekende Valentijnsdagcadeaus zoals bloemen of chocolade, zijn er genoeg originele presentjes te bedenken. Het kan ook zijn dat je er even niet uit komt wat je nou precies wilt geven aan jouw Valentijn. Bij KaartDirect heb je de keuze uit verschillende cadeaukaarten die perfect geschikt zijn voor Valentijnsdag. Wil je graag iemand verrassen, maar vind je het spannend om de eerste stap te zetten? Dan is een leuk geschenk het perfecte steuntje in de rug.

Valentijnscadeau voor haar

Er zijn veel leuke cadeau's te bedenken om te geven op de 14e van februari. Stuur bijvoorbeeld met de Bloemen Cadeaukaart een prachtige bos bloemen naar je geliefde! Of verras haar met de RestaurantCadeau kaart, want je weet wat ze zeggen... liefde gaat door de maag. Een van onze favoriete opties is misschien wel een cadeaubon van de Lucardi juwelier. Hiermee zal ze zeker een mooi geschenk uit kunnen zoeken.

Valentijnscadeau voor hem

Wil je samen iets leuks doen? De nieuwste film bekijken met een grote bak popcorn is altijd een goed idee. Laat hem zelf kiezen met de Nationale Bioscoopbon. Of wat dacht je van de Biercheque? Daarmee kan hij lekkere biertjes online bestellen, of kunnen jullie samen een van de aangesloten brouwerijen bezoeken. Misschien is het tijd voor een nieuw geurtje, dan kan hij terecht bij de Douglas om wat lekkers uit te zoeken. Wil je alle opties open houden? Geef dan een KaartDirect Keuze Cadeaukaart, welke te verzilveren is op alle cadeaubonnen binnen ons assoritiment.

Het Valentijnsdag cadeau waar iedereen blij van wordt

Als je wat groter uit wilt gaan pakken, dan zijn de Weekendje Weg cadeaukaart of Airbnb gift card erg mooie cadeau's. Spendeer tijd met elkaar door er lekker tussenuit te gaan. Er zijn talloze opties te vinden bij KaartDirect om je Valentijn te voorzien van een leuk geschenk.

Veel manieren om iemand te verrassen

Het grote voordeel van online een gift card bestellen is dat het niet alleen veilig en makkelijk is, maar vooral lekker snel. Op elk gewenst moment kan je een leuke digitale cadeaukaart aan iemand geven. Tijdens een diner, een gesprek of een ander intiem moment kan je iemand verrassen met een leuk Valentijnsdag cadeau. Maak gebruik van onze cadeaumodule om je cadeaukaart te personaliseren en je waardering te uiten met een persoonlijke boodschap. Dankzij KaartDirect ben je perfect voorbereid op de meest romantische periode van het jaar. Alvast een fijne Valentijnsdag!

 
KaartDirect Logo Icon