Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Ontsteek de liefdesvlam: 25% korting op Tinder Gold en Plus

Chris Hofman
Ontsteek de liefdesvlam: 25% korting op Tinder Gold en Plus

Valentijnsdag staat voor de deur; wat is een betere manier om de dag van liefde en verbondenheid te vieren dan door je kansen op romantiek een boost te geven? Bij KaartDirect hebben we daarom een speciale aanbieding voor je in petto. Tot 22 februari bieden we Tinder Gold en Tinder Plus aan met 25% korting! Dit is het perfecte moment om je liefdesleven naar een hoger niveau te tillen.

Waarom Tinder Plus of Tinder Gold?

Tinder is meer dan een populaire dating app, het is een gemeenschap waar miljoenen mensen elkaar ontmoeten. Er worden verhalen gedeeld, waardevolle herinneringen gemaakt en momenten van verbondenheid ervaren. Met een Tinder abonnement van KaartDirect krijg je een maand lang toegang tot premium functies die je ervaring aanzienlijk verbeteren en je kansen op het vinden van een match vergroten. 

De voordelen van Tinder Plus

Tinder Plus biedt tal van functies om je datingavontuur verrijken. Ontvang onbeperkte likes, zodat je nooit meer hoeft te stoppen met swipen op profielen die je aantrekkelijk vindt. Met de 'Paspoort' functie kun je overal ter wereld swipen, perfect voor de globetrotter of als je alvast wilt verkennen voor een aanstaande reis. En met 'Rewind' kun je per ongeluk afgewezen profielen terughalen – een tweede kans op die speciale match!

Upgrade je ervaring met Tinder Gold

Tinder Gold geef je toegang tot alle voordelen van Tinder Plus en voegt daar een extra laagje magie aan toe. Zo kun je met Gold zien wie jou leuk vindt, nog voordat je zelf hebt geswipet. Met de functie 'Top Picks' krijg je elke dag een selectie van profielen te zien die speciaal voor jou zijn uitgekozen. Zo bespaar je tijd door direct in contact te komen met potentiële matches die echt bij je passen. 

Vier de liefde met 25% korting

Wacht niet langer en ontdek de magie van een Tinder lidmaatschap met deze speciale Valentijnsdag aanbieding. Deze kans is te mooi om aan je voorbij te laten gaan. Geef Cupido de ruimte om zijn magische pijlen af te vuren en ontdek je match op een serieuze dating app. Kies voor de Tinder Plus of Tinder Gold aanbieding: jouw liefdesverhaal begint vandaag!

Tinder Plus - 1 maand

€9,99

Tinder Plus - 1 maand

Tinder Gold - 1 maand

€12,85

Tinder Gold - 1 maand