Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

McAfee Total Protection helpt je in deze barre omstandigheden

Chris Hofman
McAfee Total Protection helpt je in deze barre omstandigheden

Wat doet McAfee Total Protection?

McAfee Total Protection is een alles omvattend pakket. Een onderdeel hiervan is de McAfee Webadvisor, die ervoor zorgt dat je zorgeloos op het internet kan surfen, zonder dat je dramatische taferelen op je hals haalt. Denk hierbij aan verschillende internetlinkjes, die van te voren worden gescand zodat je niet per ongeluk slachtoffer wordt van malware, phising of ransomware. Ook scant het bestanden die je hebt gedownload op gevaren, ziet de McAfee Webadvisor erop toe dat je firewalls en antivirus software altijd geactiveerd zijn en kom je niet terecht op een site als je deze verkeerd intikt in je zoekbalk. Kortom, geen hoofdpijn als je op het internet zit.

Hier blijft het natuurlijk niet bij. Je krijgt ook toegang tot een VPN, waarmee je ongezien op het internet kan browsen. Daarnaast ondersteund de Dark Web Monitoring in de gaten houdt of informatie (zoals je e-mail) niet rondslingert op het duistere stukje internet. Via McAfee Total Protection heb je ook toegang tot een wachtwoordbeheer. Dit onderdeel kan niet alleen wachtwoorden veilig voor je bewaren. Ook kan het willekeurig gegenereerde wachtwoorden voor je maken en deze voor je onthouden dat je er niet naar hoeft om te kijken tijdens het inloggen op verschillende websites. Om concreet te zien hoe je beveiliging ervoor staat, biedt McAfee Total Protection je ook een beveiligingsscore, die aanduidt hoe goed je beveiliging ervoor staat.

Kies het juiste pakket

De software ondersteunt Windows systemen en Macs, maar ook smartphones die draaien op Android of iOS. Het is aan de consument om te bepalen wat en hoeveel er beveiligd moet worden. McAfee Total Protection kan één systeem beschermen, maar als je behoefte hebt om meer apparaten van beveiliging te voorzien is dit natuurlijk ook mogelijk. Op elk apparaat die je voorziet van McAfee Total Protection zal een jaar lang beschermd zijn tegen verschillende nare praktijken.

Onderschat het gevaar niet

Iedereen is het erover eens dat Windows erg vatbaar is voor problemen en virussen. Het idee dat een Mac veiliger is en geen beveiliging nodig heeft is een fabeltje. Elke soort systeem loopt hetzelfde gevaar op. Hoe deze verkeerde assumptie is ontstaan, komt doordat er naar verhouding meer Windows systemen op de markt is dan Mac systemen. Hoe groter je publiek, hoe meer kans dat je tegen de lamp aanloopt. Ditzelfde geldt voor smartphones, die erg kwetsbaar zijn voor de gevaren van het internet.

Ben je geïnteresseerd in een pakket van McAfee Total Protection? Je kunt hier terecht om een van de pakketten aan te schaffen voor net dat beetje extra veiligheid.

McAfee Total Protection | 1 Apparaat - 1 Jaar | Windows, Mac, iOS & Android

€23,95

McAfee Total Protection | 1 Apparaat - 1 Jaar | Windows, Mac, iOS & Android

McAfee Total Protection | 5 Apparaten - 1 Jaar | Windows, Mac, iOS & Android

€19,95

McAfee Total Protection | 5 Apparaten - 1 Jaar | Windows, Mac, iOS & Android