Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Anoniem betalen met paysafecard, dit zijn de voordelen

Anoniem betalen met paysafecard, dit zijn de voordelen

Anoniem betalen? Paysafecard kopen!

Met een enorme toename van online diensten, producten en services is het anno 2021 meer regel dan uitzondering dat je online betaalt. Het is gemakkelijk, efficiënt en toekomstgericht. Maar binnen de vormen van betalen kan de behoefte bestaan om anoniem te blijven. Ook daarvoor zijn natuurlijk opties beschikbaar en een van de bekendste is paysafecard.

Je kunt bij KaartDirect paysafecard kopen, waarmee je volledig anoniem online betalingen kan verrichten en dat op bijzonder veel adressen. Hierbij bieden we allerlei opties aan. Paysafecard kopen met PayPal of paysafecard kopen met Mastercard? Het kan allemaal. Maar waarom zou je dat eigenlijk willen? Dat leggen we je graag uit.

Waarom je anoniem wilt betalen

Op het moment dat je online iets aanschaft, dan zul je daarvoor moeten betalen. Dit kan op diverse manieren. Zo is iDEAL bijvoorbeeld een veelgebruikte optie, net zoals een creditcard. In beide gevallen deel je bij de betaling echter persoonlijke informatie. In het geval van een bankoverschrijving deel je je volledige ten naamstelling en natuurlijk je bankrekeningnummer. Bij een creditcard deel je weer andere informatie en dat is niet altijd gewenst.

Het delen van dat soort informatie voorkomen? Een paysafecard kopen is je oplossing. Dit is namelijk een prepaidkaart waarmee je aan een kaartcode en pincode voldoende hebt. Het staat los van enige persoonlijke gegevens, waardoor je anoniem aan betalingsverplichtingen kunt voldoen op het moment dat je een product, dienst of service afneemt. Laten we wel wezen, in het digitale tijdperk delen we eigenlijk al te veel van onszelf, dus dat enigszins binnen de perken houden kan zeker geen kwaad.

Maar wat is nu een reden om anoniem te willen betalen? Er zijn legio redenen te bedenken en we gaan ze zeker niet allemaal benoemen, maar om je toch een idee te geven: privacy. Zoals zojuist al benoemd komt er bij betalen met een Paysafecard geen persoonlijke informatie om de hoek kijken. Je deelt dus niets van jezelf en dat stukje privacy komt nog met een ander punt: veiligheid. Met paysafecard kopen en dat nadien gebruiken heb je altijd te maken met een volstrekt veilige situatie. De kans op misbruik, diefstal of fraudepraktijken is uitgesloten, omdat het volledig anoniem en in een beveiligde omgeving zal plaatsvinden. Dit zorgt dus voor enige geruststelling.

Maar minstens zo belangrijk is ook dat alle aankopen met paysafecard niet op je persoonlijke bank- of creditcardrekening te zien zijn. Met andere woorden, het is niet te herleiden via het ‘geldspoor’, gezien dat ophoudt bij de aankoop van paysafecard, die nadien volledig anoniem inzetbaar is. Lang verhaal kort: het is een efficiënt betaalmiddel die jouw anonimiteit en veiligheid optimaal garandeert. Paysafecard kun je op duizenden adressen gebruiken voor zoal online games, casino’s, telefonie, datingwebsites en nog veel meer.

Paysafecard kopen bij KaartDirect

Nu we je de primaire redenen om te betalen met paysafecard hebben uitgelegd, vertellen we je ook nog graag even wat we te bieden hebben. Bij KaartDirect kun je een viertal paysafecard opties vinden, uiteenlopend van €10,- tot €100,-. Je kunt paysafecard kopen met PayPal bij KaartDirect, net zoals dat je paysafecard kunt kopen met Mastercard, andere creditcards of direct via je bankrekening. Wij bieden je alle opties aan, zodat je op een gemakkelijke en efficiënte manier met paysafecard aankopen kunt doen. Na betaling sturen we je de code met bijbehorende pincode direct toe en die is gelijk te gebruiken.

paysafecard €25

€25,-

paysafecard €25

paysafecard €50

€50,-

paysafecard €50

paysafecard €100

€100,-

paysafecard €100