Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Het verschil tussen Lebara en Lebara One - Wij leggen het uit!

Chris Hofman
Het verschil tussen Lebara en Lebara One - Wij leggen het uit!

Lebara staat bekend om zijn flexibele en voordelige prepaid beltegoed. Zowel Lebara One als het normale Lebara beltegoed hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken die het tot aantrekkelijke keuzes maakt. Beide opties bieden de mogelijkheid om tegoed te gebruiken voor het aanschaffen van bundels, waardoor je flexibel kunt inspelen op je bel- en surf gedrag. Een ander groot voordeel is dat je bij beide geen vast abonnement hebt, oftewel geen vaste maandelijkse kosten.

Daarnaast blijft het tegoed onbeperkt houdbaar, mits je er minimaal eens per 90 dagen gebruik van maakt. Dit betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken over het vervallen van je saldo. Ook is het gratis bellen tussen Lebara nummers een overeenkomstig voordeel, wat vooral handig is als je vrienden of familieleden ook gebruikmaken van deze provider. Maar er zijn ook verschillen tussen het gebruik van Lebara beltegoed en Lebara One.

Wat is Lebara One?

Lebara One is een prepaid tariefplan dat speciaal is ontworpen om voordelig te bellen, sms'en en gebruik te maken van mobiele data. Met Lebara One kun je profiteren van lagere tarieven voor bellen naar zowel nationale als internationale nummers, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor mensen die regelmatig (internationaal) contact hebben.

Wat is het verschil tussen Lebara en Lebara One?

In vergelijking met Lebara One zijn de tarieven van Lebara beltegoed simpelweg hoger. Hieronder hebben wij een klein overzicht van de gebruikskosten van Lebara en Lebara One:

Daar staat tegenover dat Lebara One een belangrijke beperking heeft: je kunt geen gebruikmaken van gratis extra tegoed. Dit voordeel is wel beschikbaar bij normaal Lebara beltegoed, waar je extra tegoed krijgt bij aankoop. Hiervoor dien je wel eerst een extra SMS te sturen om er gebruik van te maken, maar deze optie ontbreekt dus geheel bij Lebara One.

Voor welk Lebara tegoed ga jij?

Bij KaartDirect heb je ruime keuze aan verschillend Lebara beltegoed, evenals bij de Lebara One kaarten met de waarden 10, 15, 20 en 30 euro. Door de verschillen uit te leggen tussen de producten hopen we dat je de juiste keuze zult maken. Ben je op zoek naar iets anders van Lebara? Wij bieden ook Lebara Unlimited, Online en All-in (International) aan. Koop vandaag nog je Lebara tegoed bij KaartDirect en sta altijd in contact met je vrienden en familie!

Gerelateerde artikelen:

Lebara All-in: de perfecte bundel voor (inter)nationaal gebruik

Lycamobile opwaarderen: de flexibiliteit van prepaid

Lebara One €10

€10,-

Lebara One €10

Lebara One €15

€15,-

Lebara One €15

Lebara One €20

€20,-

Lebara One €20

Lebara One €30

€30,-

Lebara One €30